Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Prochownia TAMA KOPIEC
ambush Tactiek jojo
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.4 gemiddelde waardering 59.3
solid Schieten very good
excellent Passen very good
very good Verdedigen formidable


1e minuut.
Məhərrəmov probeert naar een medespeler te passen. Polnar is nu in balbezit. Polnar passt de bal met de wreef. Goor bereikt de bal nog maar net als eerste. Goor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Hilalsoy probeert naar een medespeler te passen. Collantes rent richting de bal. Wielki begaat een overtreding. Collantes raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hilalsoy neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Lokman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Polnar verovert de bal door een tackle van achteren. Polnar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Manni de bal. Goor bereikt de bal nog maar net als eerste. Goor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Vítores met een sublieme pass. Heinämäki rent richting de bal. Vân Long maakt een afschuwelijke overtreding. Vân Long krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Loch bereikt de bal nog maar net als eerste. Loch geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pawliszyn de bal. Məhərrəmov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məhərrəmov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Hilalsoy onderschept slim de pass. Hilalsoy geeft een lange en hoge pass. Berbia is nu in balbezit. Berbia geeft een hoge lob. Collantes springt en kopt de bal. Lokman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Heinämäki is nu in balbezit. Heinämäki schiet op doel. Lokman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Prochownia 45%, TAMA KOPIEC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Prochownia - TAMA KOPIEC 0:0

53e minuut.
Wielki verovert de bal door een tackle van achteren. Vítores rent richting de bal. Vítores passt de bal zonder na te denken. Heinämäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinämäki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - TAMA KOPIEC 0:1

55e minuut.
Klungelig pakt Manni de bal. Amedick verovert de bal door een tackle van achteren. Məhərrəmov rent richting de bal. Məhərrəmov draait met de bal, schiet en ... Polnar springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Basnák kopt de bal weg. Klungelig pakt Panasewicz de bal. Pawliszyn is nu in balbezit. Goor verovert de bal door een tackle van achteren. Goor schiet op doel. Desantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Polnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Polnar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Prochownia - TAMA KOPIEC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Prochownia 34%, TAMA KOPIEC 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Prochownia - TAMA KOPIEC 1:1