Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 20:28
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.47 [del]
  • Stadion: San Siro
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 47179
TAMA KOPIEC Fc Prochownia
jojo Tactiek ambush
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 57.7
very good Schieten very good
very good Passen excellent
formidable Verdedigen very good


8e minuut.
Gelmini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelmini passt de bal zonder na te denken. Collantes is nu in balbezit. Collantes draait met de bal, schiet en ... Lokman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Fc Prochownia 1:0

10e minuut.
Pavetto verovert de bal door een tackle van achteren. Pavetto passt de bal in één keer door. Polnar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Goor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vítores speelt de bal door. Klungelig pakt Collantes de bal. Salgado Soares schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Salgado Soares moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Salgado Soares schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

38e minuut.
Polnar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Collantes de bal. Pavetto onderschept slim de pass. Pavetto geeft een lange en hoge pass. Katulski krijgt zijn hoofd ertegen. Desantes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TAMA KOPIEC 65%, Fc Prochownia 35%.
TAMA KOPIEC - Fc Prochownia 1:0

49e minuut.
Pawliszyn geeft de bal voor. Goor probeert naar een medespeler te passen. Loch probeert naar een medespeler te passen. Wielki is nu in balbezit. Wielki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Pavetto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vân Long de bal. Gelmini is nu in balbezit. Collantes rent richting de bal. Collantes draait met de bal, schiet en ... Lokman bokst de bal weg.

52e minuut.
Collantes controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Wesely maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Polnar kopt de bal weg. Daar is Wielki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wielki haalt uit met een fantastische trap. Desantes bokst de bal weg.

62e minuut.
Heinämäki geeft een hoge lob. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vítores. Vítores krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Loch passt de bal zonder na te denken. Wielki bereikt de bal nog maar net als eerste. Amedick legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amedick krijgt een gele kaart. Wielki raakt geblesseerd tijdens het duel. Goor kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TAMA KOPIEC - Fc Prochownia 1:1

70e minuut.
Desantes trapt de bal weg. Gelmini kopt de bal weg. Daar is Collantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collantes draait met de bal, schiet en ... Lokman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Fc Prochownia 2:1

72e minuut.
Daar is Vítores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vítores passt de bal zonder na te denken. Collantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Collantes schiet op doel. Lokman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Fc Prochownia 3:1

89e minuut.
Gelmini heeft problemen om de bal te vangen. Vân Long is nu in balbezit. Vân Long geeft een lange en hoge pass. Heinämäki is nu in balbezit. Heinämäki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bernard de bal. Berbia geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Heinämäki is nu in balbezit. Heinämäki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Fc Prochownia 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TAMA KOPIEC 51%, Fc Prochownia 49%.
TAMA KOPIEC - Fc Prochownia 4:1