Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wały Nie tym razem
4e Tactiek 532 E
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
4 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
62.4 gemiddelde waardering 54.1
outstanding Schieten good
very good Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


29e minuut.
Yesin kopt de bal weg. Schär is nu in balbezit. Hekert begaat een overtreding. Hekert krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Klungelig pakt Samulewski de bal. Samulewski passt de bal in één keer door. Schär rent richting de bal. Schär haalt uit met een fantastische trap. Chierchio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lalić onderschept slim de pass. Lalić geeft een hoge lob. Davidi rent richting de bal. Davidi draait met de bal, schiet en ... Chierchio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wały - Nie tym razem 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wały 32%, Nie tym razem 68%.
Wały - Nie tym razem 0:1

58e minuut.
Hirzer geeft een lange en hoge pass. Schär rent richting de bal. Schär geeft de bal voor. Klungelig pakt Antczak de bal. Davidi is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Znój rent richting de bal. Znój geeft een hoge lob. Kmiecik is nu in balbezit. Październik verovert de bal door een tackle van achteren. Październik haalt uit met een fantastische trap. Pulpescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Październik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirzer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Październik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hekert met een snel genomen vrije trap. Październik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hekert rent richting de bal. Hekert geeft de bal voor. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Październik verovert de bal door een tackle van achteren. Październik schiet op doel. Pulpescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łakomiec geeft een lange en hoge pass. Październik is nu in balbezit. Październik draait met de bal, schiet en ... Pulpescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wały - Nie tym razem 1:1

82e minuut.
Październik is nu in balbezit. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzesiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wrzesiński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wały 32%, Nie tym razem 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wały - Nie tym razem 1:1