Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legioholicy ForzaLupi
1-4-3-3-8k Tactiek LupiFuckerNEW2
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
68.5 gemiddelde waardering 53.5
uitstekend Schieten goed
formidabel Passen solide
uitmuntend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Garjelea heeft problemen om de bal te vangen. Jamułecki is nu in balbezit. Tevreden onderschept slim de pass. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Grijalva bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalva schiet op doel. Balzaque probeert de bal aan de voet te houden. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legioholicy - ForzaLupi 1:0

10e minuut.
Bảo Lâm met een sublieme pass. Gębała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębała speelt de bal door. Grijalva is nu in balbezit. Grijalva haalt uit met een fantastische trap. Moga bokst de bal weg.

14e minuut.
Terrés met de inworp. Jamułecki is nu in balbezit. Jamułecki geeft de bal voor. Slavchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Bảo Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Lâm geeft de bal voor. Balzaque probeert naar een medespeler te passen. Tevreden rent richting de bal. Tevreden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Slavchev rent richting de bal. Gaddato rent richting de bal. Gaddato geeft een lange en hoge pass. Gębała is nu in balbezit. Gębała geeft de bal voor. Moga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Balzaque geeft de bal voor. Gaddato heeft problemen om de bal te vangen. Gaddato speelt de bal door. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Gaddato passt de bal in één keer door. Gębała heeft problemen om de bal te vangen. Gębała probeert naar een medespeler te passen. Grijalva bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalva haalt uit met een fantastische trap. Moga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Gębała probeert naar een medespeler te passen. Gaddato speelt de bal door. Tevreden rent richting de bal. Tevreden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legioholicy - ForzaLupi 2:0

34e minuut.
Jamułecki rent richting de bal. Gaddato verovert de bal door een tackle van achteren. Gaddato geeft een lange en hoge pass. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea schiet op doel. Moga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legioholicy - ForzaLupi 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legioholicy 36%, ForzaLupi 64%.
Legioholicy - ForzaLupi 3:0

56e minuut.
Kutlusoy geeft een lange en hoge pass. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grzybczyk. Tevreden wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

66e minuut.
Bảo Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Lâm haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Terrés de bal. Gębała geeft een lange en hoge pass. Tevreden maakt een snoekduik en kopt de bal. Moga bokst de bal weg.

70e minuut.
Gaddato onderschept slim de pass. Gaddato met een sublieme pass. Podziorny verovert de bal door een tackle van achteren. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. Moga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

76e minuut.
Gębała passt de bal zonder na te denken. Tevreden is nu in balbezit. Grzybczyk is nu in balbezit. Tevreden verovert de bal door een tackle van achteren. Tevreden haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Király passt de bal met de wreef. Bogdal rent richting de bal. Bogdal passt de bal in één keer door. Király bereikt de bal nog maar net als eerste. Király schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Jamułecki probeert de bal aan de voet te houden. Grijalva kopt de bal weg. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden draait met de bal, schiet en ... Moga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legioholicy - ForzaLupi 4:0

90e minuut.
Bảo Lâm met een sublieme pass. Gębała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębała geeft de bal voor. Tevreden krijgt zijn hoofd ertegen. Moga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legioholicy - ForzaLupi 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legioholicy 39%, ForzaLupi 61%.
Legioholicy - ForzaLupi 5:0