Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ForzaLupi Legioholicy
LupiFuckerNEW2 Tactiek 1-4-3-3-8k
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.9 gemiddelde waardering 68.3
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


11e minuut.
Slavchev is nu in balbezit. Medoń is nu in balbezit. Medoń geeft een hoge lob. Daar is Aspenes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aspenes geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balzaque met een sublieme pass. Gaddato geeft een lange en hoge pass. Tevreden heeft problemen om de bal te vangen. Moga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Grijalva passt de bal zonder na te denken. Aspenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspenes probeert naar een medespeler te passen. Tevreden is nu in balbezit. Tevreden schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Bogdal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bảo Lâm met de inworp. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gaddato passt de bal met de wreef. Bảo Lâm is nu in balbezit. Bảo Lâm speelt de bal door. Garjelea rent richting de bal. Garjelea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Terrés controleert de bal met de borst. Gaddato probeert naar een medespeler te passen. Bảo Lâm probeert naar een medespeler te passen. Tevreden is nu in balbezit. Tevreden haalt uit met een fantastische trap. Moga bokst de bal weg.

45e minuut.
Inworp. Flocea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ForzaLupi 55%, Legioholicy 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ForzaLupi - Legioholicy 0:0

59e minuut.
Gaddato kopt de bal weg. Bảo Lâm is nu in balbezit. Bảo Lâm passt de bal met de wreef. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Grijalva bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalva passt de bal in één keer door. Flocea rent richting de bal. Flocea schiet op doel. Moga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ForzaLupi - Legioholicy 0:1

75e minuut.
Daar is Aspenes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aspenes passt de bal met de wreef. Grijalva probeert naar een medespeler te passen. Flocea rent richting de bal. Flocea schiet op doel. Moga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Vehkamäki speelt de bal door. Terrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrés met een sublieme pass. Király is nu in balbezit. Király haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Angot probeert naar een medespeler te passen. Gaddato probeert naar een medespeler te passen. Bảo Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Lâm geeft een lange en hoge pass. Flocea springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Moga met een harde bal richting middenveld. Gaddato kopt de bal weg. Bảo Lâm is nu in balbezit. Bảo Lâm geeft een hoge lob. Moga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Bảo Lâm geeft een hoge lob. Aspenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspenes met een sublieme pass. Grijalva bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ForzaLupi 64%, Legioholicy 36%.
ForzaLupi - Legioholicy 0:1