Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Machine Wins Fc Prochownia
Def Tactiek ambush
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
9 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 2
1 Buitenspel 7
59 gemiddelde waardering 47.5
very good Schieten adequate
very good Passen solid
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Ottonello probeert naar een medespeler te passen. Pavetto verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Szawica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szawica geeft de bal voor. Opdam maakt een snoekduik en kopt de bal. Lokman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Szawica met de inworp. Freimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Vărzaru moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vărzaru schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Freimann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szawica zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Freimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Freimann draait met de bal, schiet en ... Lokman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Machine Wins - Fc Prochownia 1:0

16e minuut.
Szawica geeft een lange en hoge pass. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Manni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Manni krijgt een gele kaart. Opdam is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Freimann legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Lokman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Machine Wins 23%, Fc Prochownia 77%.
Black Machine Wins - Fc Prochownia 1:0

55e minuut.
Pavetto speelt de bal door. Troska rent richting de bal. Troska met een sublieme pass. Szawica is nu in balbezit. Szawica geeft de bal voor. Lokman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Opdam is nu in balbezit. Opdam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Machine Wins - Fc Prochownia 2:0

70e minuut.
Kobari probeert naar een medespeler te passen. Szawica is nu in balbezit. Pavetto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pavetto krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Wężowiecki geeft de bal voor. Inworp. Szawica met de inworp. Freimann rent richting de bal. Freimann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Szawica kopt de bal weg. Freimann bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pavetto. Pavetto krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Machine Wins 33%, Fc Prochownia 67%.
Black Machine Wins - Fc Prochownia 2:0