Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Prochownia Black Machine Wins
ambush Tactiek Def
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
58.9 gemiddelde waardering 60.9
solid Schieten very good
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernard geeft een lange en hoge pass. Tuna kopt de bal weg. Szawica bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawica geeft de bal voor. Lokman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Szawica met een sublieme pass. Freimann is nu in balbezit. Freimann met een sublieme pass. Opdam is nu in balbezit. Opdam draait met de bal, schiet en ... Lokman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Pączko verovert de bal door een tackle van achteren. Tuna is nu in balbezit. Malatyalı is nu in balbezit. Malatyalı geeft een lange en hoge pass. Freimann krijgt zijn hoofd ertegen. Lokman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Troska rent richting de bal. Troska geeft een lange en hoge pass. Loch rent richting de bal. Loch geeft de bal voor. Wielki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - Black Machine Wins 1:0

21e minuut.
Freimann bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Loch. Freimann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malatyalı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Opdam is nu in balbezit. Opdam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pavetto probeert naar een medespeler te passen. Wesely rent richting de bal. Wesely geeft een lange en hoge pass. Szawica bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Szawica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szawica geeft een lange en hoge pass. Wesely heeft problemen om de bal te vangen. Opdam rent richting de bal. Opdam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Prochownia - Black Machine Wins 1:1

35e minuut.
Kobari is nu in balbezit. Kobari geeft een lange en hoge pass. Szawica bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawica geeft de bal voor. Opdam krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lokman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Prochownia 68%, Black Machine Wins 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Prochownia - Black Machine Wins 1:1

47e minuut.
Opdam is nu in balbezit. Salgado Soares verovert de bal door een tackle van achteren. Titirică tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Titirică krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Szawica kopt de bal weg. Szawica bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bernard. Bernard krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Opdam geeft de bal voor. Bernard heeft problemen om de bal te vangen. Szawica is nu in balbezit. Szawica haalt uit met een fantastische trap. Lokman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Troska geeft een hoge lob. Wesely geeft de bal voor. Wielki rent richting de bal. Wielki schiet op doel. Alfaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Wielki is nu in balbezit. Wielki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - Black Machine Wins 2:1

78e minuut.
Bernard geeft een lange en hoge pass. Szawica bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawica passt de bal met de wreef. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam draait met de bal, schiet en ... Lokman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Fagoaga Agirre kopt de bal weg. Opdam rent richting de bal. Wesely legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wesely krijgt een gele kaart. Opdam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Freimann legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Lokman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Prochownia - Black Machine Wins 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Prochownia 59%, Black Machine Wins 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Prochownia - Black Machine Wins 2:2