Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Machine Wins Nie tym razem
Def Tactiek 532 E
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 2
5 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
59.1 gemiddelde waardering 54.8
very good Schieten good
excellent Passen solid
very good Verdedigen excellent


16e minuut.
Schär passt de bal met de wreef. Davidi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pączko. Pączko krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Schär probeert naar een medespeler te passen. Khachunts is nu in balbezit. Khachunts geeft een lange en hoge pass. Davidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Kobari probeert naar een medespeler te passen. Opdam heeft problemen om de bal te vangen. Avilés begaat een overtreding. Avilés krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Malatyalı is nu in balbezit. Tuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuna passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Freimann de bal. Freimann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Khachunts geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szawica met een snelle inworp. Freimann is nu in balbezit. Freimann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Troska met een snelle inworp. Khachunts rent richting de bal. Freimann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khachunts wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Khachunts kan niet meer verder spelen. Rybszleger komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Machine Wins 40%, Nie tym razem 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Black Machine Wins - Nie tym razem 0:0

50e minuut.
Freimann rent richting de bal. Tuna is nu in balbezit. Tuna geeft een lange en hoge pass. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Troska met de inworp. Freimann rent richting de bal. Rybszleger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Freimann wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Freimann kan niet meer verder spelen. van Eerd komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Opdam rent richting de bal. Malatyalı rent richting de bal. Malatyalı passt de bal in één keer door. van Eerd rent richting de bal. van Eerd draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bucanense probeert de bal aan de voet te houden. Lucescu is nu in balbezit. Malatyalı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Malatyalı krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Troska raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ghittoni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Machine Wins 39%, Nie tym razem 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Black Machine Wins - Nie tym razem 0:0