Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ForzaLupi TAMA KOPIEC
LupiFuckerNEW2 Tactiek jojo
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.1 gemiddelde waardering 61.2
very good Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen formidable


12e minuut.
Berbia onderschept slim de pass. Berbia passt de bal met de wreef. Gelmini met een sublieme pass. Collantes rent richting de bal. Collantes draait met de bal, schiet en ... Moga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vítores geeft een hoge lob. Heinämäki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Grzybczyk speelt de bal door. Bogdal rent richting de bal. Bogdal geeft een lange en hoge pass. Daar is Slavchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slavchev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Terrés is nu in balbezit. Terrés passt de bal zonder na te denken. Pawliszyn is nu in balbezit. Király verovert de bal door een tackle van achteren. Király draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Berbia geeft een hoge lob. Suárez Castilla heeft problemen om de bal te vangen. Collantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Collantes haalt uit met een fantastische trap. Moga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ForzaLupi - TAMA KOPIEC 0:1

36e minuut.
Wilson speelt de bal door. Slavchev is nu in balbezit. Slavchev speelt de bal door. Király bereikt de bal nog maar net als eerste. Király haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Doeltrap. Amedick met een harde bal richting middenveld. Chiţa kopt de bal weg. Slavchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavchev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ForzaLupi 55%, TAMA KOPIEC 45%.
ForzaLupi - TAMA KOPIEC 0:1

58e minuut.
Collantes rent richting de bal. Chiţa verovert de bal door een tackle van achteren. Hilalsoy speelt de bal door. Heinämäki is nu in balbezit. Heinämäki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Klungelig pakt Bogdal de bal. Bogdal geeft de bal voor. Panasewicz kopt de bal weg. Terrés heeft problemen om de bal te vangen. Terrés schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Inworp. Bogdal met een snelle inworp. Suárez Castilla speelt de bal door. Király is nu in balbezit. Király schiet op doel. Desantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Hilalsoy geeft de bal voor. Heinämäki kopt de bal weg. Podziorny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Collantes is nu in balbezit. Collantes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Heinämäki rent richting de bal. Heinämäki passt de bal in één keer door. Collantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Collantes haalt uit met een fantastische trap. Moga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ForzaLupi - TAMA KOPIEC 0:2

85e minuut.
Vítores rent richting de bal. Bogdal begaat een overtreding. Vítores is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hilalsoy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Heinämäki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ForzaLupi - TAMA KOPIEC 0:3

88e minuut.
Heinämäki kopt de bal weg. Grzybczyk heeft problemen om de bal te vangen. Collantes rent richting de bal. Collantes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ForzaLupi - TAMA KOPIEC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ForzaLupi 54%, TAMA KOPIEC 46%.
ForzaLupi - TAMA KOPIEC 0:4