Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 20:20
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.47 [del]
  • Stadion: San Siro
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 23982
TAMA KOPIEC ForzaLupi
jojo Tactiek LupiFuckerNEW2
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 58.6
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Bogdal geeft een lange en hoge pass. Vehkamäki kopt de bal weg. Bogdal geeft een lange en hoge pass. Slavchev is nu in balbezit. Slavchev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Podziorny met een sublieme pass. Bogdal probeert naar een medespeler te passen. Slavchev is nu in balbezit. Slavchev draait met de bal, schiet en ... Desantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - ForzaLupi 0:1

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogdal met een snelle inworp. Vehkamäki met een sublieme pass. Slavchev heeft problemen om de bal te vangen. Slavchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Basnák geeft een lange en hoge pass. Collantes is nu in balbezit. Vítores bereikt de bal nog maar net als eerste. Vítores geeft de bal voor. Heinämäki maakt een snoekduik en kopt de bal. Moga bokst de bal weg.

23e minuut.
Vehkamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelmini onderschept slim de pass. Gelmini met een sublieme pass. Collantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Collantes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Berbia geeft een lange en hoge pass. Podziorny geeft een hoge lob. Piesiewicz speelt de bal door. Collantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Collantes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Chiţa met een sublieme pass. Bogdal is nu in balbezit. Bogdal passt de bal zonder na te denken. Slavchev rent richting de bal. Slavchev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Desantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TAMA KOPIEC 62%, ForzaLupi 38%.
TAMA KOPIEC - ForzaLupi 0:1

47e minuut.
Chiţa speelt de bal door. Király rent richting de bal. Király passt de bal met de wreef. Slavchev rent richting de bal. Slavchev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Chiţa rent richting de bal. Collantes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chiţa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiţa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Király kopt de bal weg. Slavchev rent richting de bal. Slavchev haalt uit met een fantastische trap. Desantes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Heinämäki passt de bal in één keer door. Berbia rent richting de bal. Berbia passt de bal in één keer door. Daar is Collantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collantes haalt uit met een fantastische trap. Moga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Collantes is nu in balbezit. Collantes speelt de bal door. Gelmini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelmini geeft een lange en hoge pass. Heinämäki krijgt zijn hoofd ertegen. Moga bokst de bal weg.

77e minuut.
Collantes rent richting de bal. Collantes speelt de bal door. Heinämäki is nu in balbezit. Heinämäki draait met de bal, schiet en ... Moga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TAMA KOPIEC - ForzaLupi 1:1

87e minuut.
Vehkamäki rent richting de bal. Vehkamäki passt de bal met de wreef. Király rent richting de bal. Király schiet op doel. Desantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - ForzaLupi 1:2

88e minuut.
Terrés rent richting de bal. Heinämäki onderschept slim de pass. Heinämäki probeert naar een medespeler te passen. Vítores heeft problemen om de bal te vangen. Vítores draait met de bal, schiet en ... Moga bokst de bal weg.

90e minuut.
Bogdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vítores verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Podziorny. Vítores raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vítores zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balzaque controleert de bal met de borst. Heinämäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinämäki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TAMA KOPIEC 63%, ForzaLupi 37%.
TAMA KOPIEC - ForzaLupi 1:2