Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaćwież Legioholicy
nowa Tactiek 1-4-3-3-8k
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
48.9 gemiddelde waardering 66.3
goed Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Kutlusoy geeft een hoge lob. Garjelea kopt de bal weg. Grijalva bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalva schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gaddato passt de bal zonder na te denken. Gębała heeft problemen om de bal te vangen. Váhal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Váhal krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Daar is Fornalik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutlusoy geeft de bal voor. Tevreden rent richting de bal. Tevreden schiet op doel. af Klinteberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaćwież - Legioholicy 0:1

15e minuut.
Váhal rent richting de bal. Grijalva onderschept slim de pass. Garjelea rent richting de bal. Garjelea draait met de bal, schiet en ... af Klinteberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
af Klinteberg trapt de bal weg van het doel. Kózka kopt de bal weg. Kutlusoy heeft problemen om de bal te vangen. Puyol rent richting de bal. Puyol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Puyol probeert de bal aan de voet te houden. Gaddato rent richting de bal. Gaddato geeft een lange en hoge pass. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden haalt uit met een fantastische trap. af Klinteberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Fornalik rent richting de bal. Gaddato met een sublieme pass. Tevreden is nu in balbezit. Daar is Tevreden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tevreden draait met de bal, schiet en ... af Klinteberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Garjelea rent richting de bal. Garjelea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaćwież - Legioholicy 0:2

23e minuut.
Bảo Lâm rent richting de bal. Bảo Lâm passt de bal in één keer door. Tevreden rent richting de bal. Tevreden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaćwież - Legioholicy 0:3

27e minuut.
Chada is nu in balbezit. Angot verovert de bal door een tackle van achteren. Angot geeft een lange en hoge pass. Gębała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gębała geeft een lange en hoge pass. Grijalva kopt de bal weg. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaćwież - Legioholicy 0:4

38e minuut.
Gębała passt de bal zonder na te denken. Grijalva rent richting de bal. Grijalva met een sublieme pass. Garjelea rent richting de bal. Garjelea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Angot geeft een lange en hoge pass. Zachwyc kopt de bal weg. Bảo Lâm probeert naar een medespeler te passen. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaćwież 64%, Legioholicy 36%.
Jaćwież - Legioholicy 0:4

46e minuut.
Flocea komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Kutlusoy onderschept slim de pass. Kutlusoy geeft een lange en hoge pass. Grijalva is nu in balbezit. Grijalva haalt uit met een fantastische trap. af Klinteberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaćwież - Legioholicy 0:5

62e minuut.
Váhal is nu in balbezit. Grijalva verovert de bal door een tackle van achteren. Zachwyc rent richting de bal. Grijalva onderschept slim de pass. Grijalva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grijalva bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalva draait met de bal, schiet en ... af Klinteberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Angot rent richting de bal. Angot geeft een hoge lob. Garjelea rent richting de bal. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. af Klinteberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaćwież - Legioholicy 0:6

73e minuut.
Cieszyński geeft een lange en hoge pass. Gaddato speelt de bal door. Bảo Lâm met een sublieme pass. Flocea rent richting de bal. Flocea schiet op doel. af Klinteberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Garjelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grijalva rent richting de bal. Grijalva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Grijalva passt de bal in één keer door. Bảo Lâm rent richting de bal. Bảo Lâm passt de bal met de wreef. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bảo Lâm probeert naar een medespeler te passen. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea passt de bal zonder na te denken. Grijalva is nu in balbezit. Grijalva schiet op doel. af Klinteberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Zachwyc is nu in balbezit. Zachwyc passt de bal zonder na te denken. Marujo met een sublieme pass. Puyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Puyol schiet op doel. Máka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaćwież 51%, Legioholicy 49%.
Jaćwież - Legioholicy 0:6