Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wały Fc Prochownia
10!! Tactiek ambush
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
56.3 gemiddelde waardering 59.2
excellent Schieten solid
solid Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Loch rent richting de bal. Loch geeft een hoge lob. Wielki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Wielki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wielki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sroka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Łakomiec kopt de bal weg. Hekert rent richting de bal. Hekert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Sroka met de inworp. Kurski geeft een lange en hoge pass. Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert onderschept slim de pass. Hekert schiet op doel. Lokman bokst de bal weg.

39e minuut.
Łakomiec geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Daniec de bal. Hekert rent richting de bal. Hekert draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wały - Fc Prochownia 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wały 40%, Fc Prochownia 60%.
Wały - Fc Prochownia 1:0

73e minuut.
Goor is nu in balbezit. Animucki verovert de bal door een tackle van achteren. Wielki rent richting de bal. Wielki draait met de bal, schiet en ... Chierchio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Inworp. Katulski met de inworp. Loch geeft een lange en hoge pass. Goor springt en kopt de bal. Chierchio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wały - Fc Prochownia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wały 48%, Fc Prochownia 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wały - Fc Prochownia 1:1