Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 20:12
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.47 [del]
  • Stadion: San Siro
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 37236
TAMA KOPIEC Nie tym razem
jojo Tactiek 532 E
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 55.6
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Heinämäki onderschept slim de pass. Berbia bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbia probeert naar een medespeler te passen. Collantes is nu in balbezit. Collantes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hirzer is nu in balbezit. Hirzer passt de bal zonder na te denken. Berbia rent richting de bal. Berbia geeft een hoge lob. Collantes springt en kopt de bal. Pulpescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Collantes rent richting de bal. Lalić onderschept slim de pass. Lalić passt de bal in één keer door. Hildebrand is nu in balbezit. Hildebrand draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Hildebrand verovert de bal door een tackle van achteren. Hildebrand passt de bal in één keer door. Schär speelt de bal door. Davidi rent richting de bal. Davidi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Desantes speelt de bal door. Białkowski kopt de bal weg. Piesiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Davidi rent richting de bal. Davidi schiet op doel. Desantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Davidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidi speelt de bal door. Hildebrand is nu in balbezit. Hildebrand draait met de bal, schiet en ... Desantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Gelmini kopt de bal weg. Hilalsoy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hirzer de bal. Heinämäki is nu in balbezit. Heinämäki schiet op doel. Pulpescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TAMA KOPIEC 60%, Nie tym razem 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TAMA KOPIEC - Nie tym razem 0:0

46e minuut.
Lucescu probeert naar een medespeler te passen. Yesin probeert naar een medespeler te passen. Księżyc rent richting de bal. Hildebrand onderschept slim de pass. Hildebrand schiet op doel. Desantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Gelmini geeft een hoge lob. Hirzer heeft problemen om de bal te vangen. Heinämäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinämäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Nie tym razem 1:0

51e minuut.
Schär is nu in balbezit. Schär met een sublieme pass. Davidi probeert naar een medespeler te passen. Hildebrand rent richting de bal. Hildebrand draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Hirák heeft problemen om de bal te vangen. Davidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidi passt de bal zonder na te denken. Hildebrand is nu in balbezit. Hildebrand haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Schär rent richting de bal. Schär passt de bal zonder na te denken. Hildebrand heeft problemen om de bal te vangen. Hildebrand schiet op doel. Desantes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TAMA KOPIEC - Nie tym razem 1:1

66e minuut.
Heinämäki is nu in balbezit. Met opzet legt Lalić zijn tegenspeler op de grond. Heinämäki raakt geblesseerd tijdens het duel. Piesiewicz met een snel genomen vrije trap. Berbia geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Gelmini geeft een hoge lob. Berbia met een sublieme pass. Collantes is nu in balbezit. Collantes geeft een lange en hoge pass. Heinämäki maakt een snoekduik en kopt de bal. Pulpescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Davidi passt de bal met de wreef. Hildebrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Prityka zijn tegenspeler op de grond. Prityka krijgt een gele kaart. Hildebrand raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hildebrand kan niet meer verder spelen. Samulewski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Hilalsoy probeert naar een medespeler te passen. Gelmini is nu in balbezit. Gelmini geeft een hoge lob. Heinämäki maakt een snoekduik en kopt de bal. Pulpescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TAMA KOPIEC - Nie tym razem 2:1

87e minuut.
Hirák onderschept slim de pass. Schär bereikt de bal nog maar net als eerste. Schär passt de bal met de wreef. Samulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samulewski schiet op doel. Desantes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TAMA KOPIEC 59%, Nie tym razem 41%.
TAMA KOPIEC - Nie tym razem 2:1