Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Machine Wins ForzaLupi
Def Tactiek LupiFuckerNEW2
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
62.5 gemiddelde waardering 56.9
excellent Schieten very good
excellent Passen solid
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Slavchev kopt de bal weg. Titirică is nu in balbezit. Király onderschept slim de pass. Király schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Opdam speelt de bal door. Freimann is nu in balbezit. Terrés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Terrés krijgt een gele kaart. Freimann raakt geblesseerd tijdens het duel. Ottonello komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kobari kopt de bal weg. Tuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuna met een sublieme pass. Freimann is nu in balbezit. Freimann haalt uit met een fantastische trap. Moga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Terrés geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szawica met de inworp. Freimann rent richting de bal. Freimann haalt uit met een fantastische trap. Moga bokst de bal weg. Podziorny kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wilson de bal onder controle te krijgen. Freimann rent richting de bal. Freimann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Freimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa rent richting de bal. Chiţa geeft de bal voor. Slavchev rent richting de bal. Slavchev schiet op doel. Alfaro bokst de bal weg.

20e minuut.
Kobari geeft een lange en hoge pass. Grzybczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybczyk geeft een lange en hoge pass. Slavchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavchev schiet op doel. Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Terrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuna geeft een lange en hoge pass. Szawica rent richting de bal. Szawica haalt uit met een fantastische trap. Moga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Kobari kopt de bal weg. Klungelig pakt Ottonello de bal. Ottonello passt de bal in één keer door. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam haalt uit met een fantastische trap. Moga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Inworp. Ottonello met een snelle inworp. Opdam is nu in balbezit. Opdam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Machine Wins - ForzaLupi 1:0

38e minuut.
Kobari passt de bal zonder na te denken. Slavchev rent richting de bal. Pączko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pączko krijgt een gele kaart. Slavchev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Király zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Alfaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Black Machine Wins - ForzaLupi 1:1

39e minuut.
Ottonello speelt de bal door. Szawica bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawica passt de bal in één keer door. Opdam rent richting de bal. Opdam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Slavchev kopt de bal weg. Király is nu in balbezit. Ottonello schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Király is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bogdal wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Slavchev rent richting de bal. Slavchev schiet op doel. Alfaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Machine Wins - ForzaLupi 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Machine Wins 27%, ForzaLupi 73%.
Black Machine Wins - ForzaLupi 1:2

74e minuut.
Freimann is nu in balbezit. Freimann speelt de bal door. Wilson verovert de bal door een tackle van achteren. Szawica rent richting de bal. Szawica geeft een hoge lob. Moga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Opdam is nu in balbezit. Chiţa onderschept slim de pass. Chiţa geeft een hoge lob. Slavchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavchev schiet op doel. Alfaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Király is nu in balbezit. Király haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Machine Wins - ForzaLupi 1:3

88e minuut.
Chiţa passt de bal zonder na te denken. Slavchev is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bogdal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Király maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Machine Wins 41%, ForzaLupi 59%.
Black Machine Wins - ForzaLupi 1:3