Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legioholicy Fc Prochownia
1-4-3-3-8k Tactiek ambush
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
67.5 gemiddelde waardering 61.3
excellent Schieten very good
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


13e minuut.
Bernard controleert de bal met de borst. Grijalva bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalva passt de bal met de wreef. Gębała rent richting de bal. Gębała geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Gaddato passt de bal met de wreef. Gębała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębała geeft de bal voor. Garjelea krijgt zijn hoofd ertegen. Lokman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legioholicy - Fc Prochownia 1:0

19e minuut.
Loch bereikt de bal nog maar net als eerste. Loch geeft de bal voor. Polnar rent richting de bal. Wielki bereikt de bal nog maar net als eerste. Katulski geeft een hoge lob. Máka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Goor bereikt de bal nog maar net als eerste. Goor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legioholicy - Fc Prochownia 1:1

21e minuut.
Gębała met een snelle inworp. Grijalva rent richting de bal. Loch speelt de bal door. Grijalva is nu in balbezit. Grijalva draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Medoń geeft de bal voor. Gębała is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bernard. Gębała moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gębała kan niet meer verder spelen. Doğan komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Bảo Lâm geeft de bal voor. Vân Long heeft problemen om de bal te vangen. Grijalva is nu in balbezit. Grijalva schiet op doel. Lokman probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kutlusoy onderschept slim de pass. Bảo Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Lâm met een sublieme pass. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Gaddato passt de bal met de wreef. Tevreden is nu in balbezit. Tevreden geeft een lange en hoge pass. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea draait met de bal, schiet en ... Lokman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Medoń probeert naar een medespeler te passen. Bảo Lâm met een sublieme pass. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legioholicy - Fc Prochownia 2:1

41e minuut.
Polnar passt de bal in één keer door. Wielki is nu in balbezit. Argentina is nu in balbezit. Wielki onderschept slim de pass. Wielki schiet op doel. Máka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legioholicy 54%, Fc Prochownia 46%.
Legioholicy - Fc Prochownia 2:1

46e minuut.
Flocea komt het veld opgelopen. Sieniawski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Wielki onderschept slim de pass. Argentina met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Katulski de bal onder controle te krijgen. Wielki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielki draait met de bal, schiet en ... Máka bokst de bal weg.

66e minuut.
Doğan is nu in balbezit. Doğan geeft een hoge lob. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea schiet op doel. Sieniawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legioholicy - Fc Prochownia 3:1

67e minuut.
Vân Long met een sublieme pass. Bernard heeft problemen om de bal te vangen. Loch rent richting de bal. Garjelea onderschept slim de pass. Garjelea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Flocea is nu in balbezit. Flocea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grijalva rent richting de bal. Grijalva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legioholicy - Fc Prochownia 4:1

73e minuut.
Pavetto geeft de bal voor. Wielki is nu in balbezit. Medoń geeft de bal voor. Flocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea schiet op doel. Sieniawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Angot probeert naar een medespeler te passen. Bảo Lâm speelt de bal door. Flocea rent richting de bal. Flocea schiet op doel. Sieniawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Bảo Lâm geeft een lange en hoge pass. Doğan is nu in balbezit. Doğan geeft de bal voor. Garjelea rent richting de bal. Garjelea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legioholicy - Fc Prochownia 5:1

86e minuut.
Pavetto geeft een lange en hoge pass. Katulski rent richting de bal. Argentina rent richting de bal. Wielki onderschept slim de pass. Wielki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legioholicy 40%, Fc Prochownia 60%.
Legioholicy - Fc Prochownia 5:1