Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Prochownia Legioholicy
ambush Tactiek 1-4-3-3-8k
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 12
9 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 7
49.1 gemiddelde waardering 64.2
adequate Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Bảo Lâm geeft een hoge lob. Pavetto onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aspenes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grijalva geeft een hoge lob. Lokman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Argentina is nu in balbezit. Argentina probeert naar een medespeler te passen. Bảo Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Lâm geeft een lange en hoge pass. Grijalva krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aspenes met de inworp. Grijalva geeft een lange en hoge pass. Flocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Flocea kopt de bal weg. Garjelea is nu in balbezit. Wesely tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wesely krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Aspenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspenes speelt de bal door. Grijalva is nu in balbezit. Grijalva schiet op doel. Lokman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - Legioholicy 0:1

31e minuut.
Angot geeft de bal voor. Cudak rent richting de bal. Flocea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flocea krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Wężowiecki met de inworp. Manni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaddato schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gaddato naar de kleedkamers voor een vroege douche.

44e minuut.
Aspenes controleert de bal met de borst. Vărzaru begaat een overtreding. Aspenes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aspenes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Garjelea kopt de bal weg. Klungelig pakt Vărzaru de bal. Grijalva verovert de bal door een tackle van achteren. Grijalva haalt uit met een fantastische trap. Lokman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Prochownia 60%, Legioholicy 40%.
Fc Prochownia - Legioholicy 0:1

52e minuut.
Manni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bảo Lâm rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manni. Manni krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Pavetto onderschept slim de pass. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki met een sublieme pass. Məhərrəmov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məhərrəmov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski draait met de bal, schiet en ... Máka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Prochownia - Legioholicy 1:1

66e minuut.
Bảo Lâm is nu in balbezit. Cudak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bảo Lâm is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bảo Lâm met een snel genomen vrije trap. Aspenes is nu in balbezit. Aspenes speelt de bal door. Grijalva is nu in balbezit. Grijalva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Prochownia - Legioholicy 1:2

68e minuut.
Argentina geeft een lange en hoge pass. Garjelea rent richting de bal. Manni maakt een afschuwelijke overtreding. Manni is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

73e minuut.
Aspenes speelt de bal door. Grijalva is nu in balbezit. Vân Long legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grijalva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Flocea legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Lokman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

82e minuut.
Garjelea heeft problemen om de bal te vangen. Cudak begaat een overtreding. Garjelea raakt geblesseerd tijdens het duel. Bảo Lâm zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aspenes is nu in balbezit. Aspenes geeft een lange en hoge pass. Flocea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Prochownia 55%, Legioholicy 45%.
Fc Prochownia - Legioholicy 1:2