Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CzęstochowaCF Anwari SC
442 Tactiek DEF-2A
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
63.5 gemiddelde waardering 38.6
outstanding Schieten weak
formidable Passen average
formidable Verdedigen weak


13e minuut.
Jakšić rent richting de bal. Jakšić passt de bal met de wreef. Kegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kegan draait met de bal, schiet en ... Capan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Gorman passt de bal in één keer door. Inworp. Jakšić met een snelle inworp. Klungelig pakt Ķirbulis de bal. Ķirbulis schiet op doel. Capan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Capan speelt de bal door. Jakšić rent richting de bal. Gorman begaat een overtreding. Gorman krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Jakšić geeft de bal voor. Acevedo rent richting de bal. Acevedo geeft een hoge lob. Ķirbulis is nu in balbezit. Ķirbulis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zegar passt de bal zonder na te denken. Jakšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakšić passt de bal in één keer door. Kegan rent richting de bal. Kegan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Jakšić de bal. Jakšić passt de bal met de wreef. Gorman rent richting de bal. Ķirbulis verovert de bal door een tackle van achteren. Ķirbulis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kegan passt de bal zonder na te denken. Ķirbulis is nu in balbezit. Ķirbulis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Jakšić speelt de bal door. Ķirbulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ķirbulis passt de bal zonder na te denken. Kljajević geeft een lange en hoge pass. Kegan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Schuppan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Acevedo de bal. Acevedo geeft een hoge lob. Ķirbulis maakt een snoekduik en kopt de bal. Capan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

38e minuut.
Zegar speelt de bal door. Jakšić met een sublieme pass. Ķirbulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ķirbulis schiet op doel. Capan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CzęstochowaCF - Anwari SC 1:0

42e minuut.
Mardna kan de bal niet met de borst controleren. Kegan is nu in balbezit. Mardna onderschept slim de pass. Ķirbulis verovert de bal door een tackle van achteren. Ķirbulis draait met de bal, schiet en ... Capan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CzęstochowaCF 19%, Anwari SC 81%.
CzęstochowaCF - Anwari SC 1:0

47e minuut.
Jakšić verovert de bal door een tackle van achteren. Jakšić met een sublieme pass. Ķirbulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ķirbulis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Gogean is nu in balbezit. Batisti onderschept slim de pass. Batisti geeft de bal voor. Ķirbulis rent richting de bal. Ķirbulis haalt uit met een fantastische trap. Capan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Jakšić is nu in balbezit. Jakšić passt de bal met de wreef. Ķirbulis is nu in balbezit. Ķirbulis draait met de bal, schiet en ... Capan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CzęstochowaCF - Anwari SC 2:0

53e minuut.
Jakšić is nu in balbezit. Jakšić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kljajević de bal. Kegan is nu in balbezit. Kegan schiet op doel. Capan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Batisti rent richting de bal. Zegar rent richting de bal. Zegar speelt de bal door. Kljajević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kljajević schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Golec probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acevedo met een snelle inworp. Kegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kegan geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Capan bokst de bal weg.

74e minuut.
Kegan is nu in balbezit. Kegan passt de bal met de wreef. Ķirbulis is nu in balbezit. Ķirbulis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gogean kopt de bal weg. Gorman kan de bal niet met de borst controleren. Ķirbulis is nu in balbezit. Ķirbulis schiet op doel. Capan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kegan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Jakšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakšić passt de bal in één keer door. Acevedo rent richting de bal. Acevedo geeft de bal voor. Ķirbulis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CzęstochowaCF - Anwari SC 3:0

85e minuut.
Gogean kopt de bal weg. Batisti geeft een lange en hoge pass. Ķirbulis is nu in balbezit. Ķirbulis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jakšić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gorman is nu in balbezit. Ķirbulis onderschept slim de pass. Ķirbulis haalt uit met een fantastische trap. Capan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kegan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CzęstochowaCF - Anwari SC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CzęstochowaCF 25%, Anwari SC 75%.
CzęstochowaCF - Anwari SC 4:0