Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BIANCONERI Team Solomid
Na Futera 1 Tactiek Farciarska v10
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
7 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
61.8 gemiddelde waardering 64.8
solid Schieten formidable
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
Rochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałęga rent richting de bal. Moleiro onderschept slim de pass. Szymiczek rent richting de bal. Szymiczek schiet op doel. Hardeveld bokst de bal weg. Szałęga rent richting de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Niwiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szałęga maakt een snoekduik en kopt de bal. Hardeveld probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BIANCONERI - Team Solomid 1:0

15e minuut.
Belluzzo kopt de bal weg. Martyniak rent richting de bal. Met opzet legt Ignat zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Ignat moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ignat schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

30e minuut.
Cumbicus rent richting de bal. Cumbicus passt de bal zonder na te denken. Chowaniec rent richting de bal. Chowaniec geeft een hoge lob. Belluzzo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Chowaniec speelt de bal door. Martyniak is nu in balbezit. Met opzet legt Hronec zijn tegenspeler op de grond. Hronec krijgt een gele kaart. Martyniak raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Guerini neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Prasertsri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cumbicus met een snelle inworp. Garlaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlaty geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIANCONERI 70%, Team Solomid 30%.
BIANCONERI - Team Solomid 1:0

46e minuut.
Besteci komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Chowaniec passt de bal in één keer door. Guerini rent richting de bal. Guerini passt de bal in één keer door. Martyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Martyniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Gol heeft problemen om de bal te vangen. Gol passt de bal in één keer door. Immenkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Immenkamp passt de bal met de wreef. Rochacki rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rochacki rent richting de bal. Rochacki schiet op doel. Hardeveld probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BIANCONERI - Team Solomid 2:0

53e minuut.
Garlaty passt de bal met de wreef. Cumbicus is nu in balbezit. Cumbicus geeft de bal voor. Belluzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Belluzzo haalt uit met een fantastische trap. Bystranowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BIANCONERI - Team Solomid 2:1

56e minuut.
Garlaty met een sublieme pass. Klungelig pakt Cumbicus de bal. Cumbicus geeft een lange en hoge pass. Martyniak kan de bal niet met de borst controleren. Martyniak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Moleiro met een snelle inworp. Garlaty probeert naar een medespeler te passen. Cumbicus bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumbicus geeft een lange en hoge pass. Belluzzo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Cumbicus passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Moleiro de bal. Cumbicus is nu in balbezit. Cumbicus geeft de bal voor. Belluzzo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Aguado verovert de bal door een tackle van achteren. Besteci verovert de bal door een tackle van achteren. Tobescu is nu in balbezit. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Chowaniec is nu in balbezit. Chowaniec passt de bal zonder na te denken. Komosa is nu in balbezit. Komosa geeft de bal voor. Belluzzo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Cumbicus bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumbicus met een sublieme pass. Moleiro geeft een lange en hoge pass. Belluzzo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BIANCONERI - Team Solomid 2:2

77e minuut.
Chowaniec probeert de bal met de borst te controleren. Niwiński geeft de bal voor. Szałęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałęga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Cumbicus heeft problemen om de bal te vangen. Cumbicus met een sublieme pass. Moleiro met een sublieme pass. Cumbicus geeft de bal voor. Martyniak krijgt zijn hoofd ertegen. Bystranowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Belluzzo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BIANCONERI - Team Solomid 2:3

87e minuut.
Moleiro geeft een hoge lob. Martyniak kopt de bal weg. Belluzzo is nu in balbezit. Belluzzo haalt uit met een fantastische trap. Bystranowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BIANCONERI - Team Solomid 2:4

88e minuut.
Aguado geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Immenkamp met een snelle inworp. Besteci is nu in balbezit. Besteci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Cumbicus probeert naar een medespeler te passen. Sahli bereikt de bal nog maar net als eerste. Martyniak verovert de bal door een tackle van achteren. Martyniak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIANCONERI 68%, Team Solomid 32%.
BIANCONERI - Team Solomid 2:4