Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burdasz Team Susły!
LuisFigo Tactiek nowa
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 62.8
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


9e minuut.
Janković met een sublieme pass. Erdélyi is nu in balbezit. Quang Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdélyi onderschept slim de pass. Erdélyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kočiš trapt de bal weg. Saganas kopt de bal weg. Luz is nu in balbezit. Kruiswijk onderschept slim de pass. Kruiswijk draait met de bal, schiet en ... Guazzoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Erdélyi rent richting de bal. Quang Vũ rent richting de bal. Amato onderschept slim de pass. Amato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kučný geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Worch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomczyk heeft problemen om de bal te vangen. Tomczyk geeft de bal voor. Kočiš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amato rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Quang Vũ rent richting de bal. Thuận Anh onderschept slim de pass. Thuận Anh geeft een hoge lob. Erdélyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdélyi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amato rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burdasz Team - Susły! 0:1

20e minuut.
Amato is nu in balbezit. Kočiš probeert naar een medespeler te passen. Janković speelt de bal door. Klungelig pakt Erdélyi de bal. Erdélyi haalt uit met een fantastische trap. Kočiš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Thuận Anh passt de bal met de wreef. Erdélyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vũ is nu in balbezit. Erdélyi onderschept slim de pass. Erdélyi draait met de bal, schiet en ... Kočiš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Lanza kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thuận Anh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erdélyi rent richting de bal. Erdélyi schiet op doel. Kočiš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
de Meuleneir controleert de bal met de borst. Worch onderschept slim de pass. Worch speelt de bal door. Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Amato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Amato de bal. Kučný met een sublieme pass. Thuận Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thuận Anh geeft een hoge lob. Erdélyi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Tomczyk de bal. Saganas rent richting de bal. Saganas passt de bal zonder na te denken. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burdasz Team - Susły! 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burdasz Team 57%, Susły! 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Burdasz Team - Susły! 1:1

61e minuut.
Klungelig pakt Szwaja de bal. Szwaja passt de bal zonder na te denken. Saganas probeert naar een medespeler te passen. Gronowski rent richting de bal. Gronowski draait met de bal, schiet en ... Guazzoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Thuận Anh speelt de bal door. Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Amato passt de bal met de wreef. Erdélyi is nu in balbezit. Erdélyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Janković verovert de bal door een tackle van achteren. Goffin rent richting de bal. Goffin geeft een hoge lob. Kruiswijk is nu in balbezit. Kruiswijk haalt uit met een fantastische trap. Guazzoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

78e minuut.
Kučný speelt de bal door. Quang Vũ probeert de bal aan de voet te houden. Saganas probeert naar een medespeler te passen. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Amato passt de bal zonder na te denken. Worch bereikt de bal nog maar net als eerste. Worch passt de bal met de wreef. Amato is nu in balbezit. Amato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Saganas passt de bal met de wreef. Daar is bin Ashaari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski draait met de bal, schiet en ... Guazzoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burdasz Team - Susły! 2:1

84e minuut.
Călin passt de bal met de wreef. Worch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quang Vũ. Quang Vũ krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burdasz Team 52%, Susły! 48%.
Burdasz Team - Susły! 2:1