Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Solomid Anwari SC
Farciarska v10 Tactiek DEF-2A
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
62 gemiddelde waardering 35.2
very good Schieten average
excellent Passen weak
solid Verdedigen weak


4e minuut.
Giacobbe met de inworp. Chowaniec rent richting de bal. Chowaniec geeft een lange en hoge pass. Belluzzo krijgt zijn hoofd ertegen. Capan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Solomid - Anwari SC 1:0

18e minuut.
Sylwester bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerini onderschept slim de pass. Guerini probeert naar een medespeler te passen. Cumbicus rent richting de bal. Cumbicus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gorman is nu in balbezit. Gorman geeft de bal voor. Komosa probeert naar een medespeler te passen. Belluzzo rent richting de bal. Belluzzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Belluzzo de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Golec. Belluzzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guerini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Belluzzo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Rępał geeft een hoge lob. Petschovschi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cumbicus maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Belluzzo rent richting de bal. Belluzzo draait met de bal, schiet en ... Capan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Giacobbe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chalepas. Giacobbe raakt geblesseerd tijdens het duel. Guerini met een snel genomen vrije trap. Belluzzo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Solomid - Anwari SC 2:0

40e minuut.
Garlaty passt de bal met de wreef. Chowaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chowaniec speelt de bal door. Giacobbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacobbe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Solomid 21%, Anwari SC 79%.
Team Solomid - Anwari SC 2:0

55e minuut.
Chowaniec heeft problemen om de bal te vangen. Chowaniec geeft de bal voor. Giacobbe rent richting de bal. Giacobbe schiet op doel. Capan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Garlaty passt de bal zonder na te denken. Golec is nu in balbezit. Belluzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Belluzzo haalt uit met een fantastische trap. Capan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Solomid - Anwari SC 3:0

64e minuut.
Chowaniec met een sublieme pass. Giacobbe rent richting de bal. Giacobbe passt de bal in één keer door. Belluzzo is nu in balbezit. Belluzzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Golec geeft een lange en hoge pass. Moleiro kopt de bal weg. Cumbicus is nu in balbezit. Cumbicus geeft de bal voor. Belluzzo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Capan trapt de bal weg van het doel. Gogean kopt de bal weg. Belluzzo is nu in balbezit. Belluzzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Giacobbe is nu in balbezit. Giacobbe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Rępał geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cumbicus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garlaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlaty geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belluzzo rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Giacobbe kopt de bal weg. Golec rent richting de bal. Belluzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Belluzzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Solomid - Anwari SC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Solomid 21%, Anwari SC 79%.
Team Solomid - Anwari SC 4:0