Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Londyn Iskrzynia Los Blancos C.F
Lukaku Tactiek freedom
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
69.5 gemiddelde waardering 57.2
excellent Schieten solid
formidable Passen very good
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Baranga onderschept slim de pass. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs passt de bal in één keer door. Sundaramoorthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundaramoorthy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Livre geeft een lange en hoge pass. Giszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică begaat een overtreding. Fică krijgt een gele kaart. Giszka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Giszka neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - Los Blancos C.F 0:1

18e minuut.
Laukas met een sublieme pass. Klungelig pakt Nikitaras de bal. Nikitaras speelt de bal door. Sundaravej rent richting de bal. Sundaravej draait met de bal, schiet en ... Arana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Heavy kopt de bal weg. Nikitaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikitaras probeert naar een medespeler te passen. Deglavs rent richting de bal. Deglavs haalt uit met een fantastische trap. Arana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Lorenz speelt de bal door. Livre is nu in balbezit. Livre geeft de bal voor. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună haalt uit met een fantastische trap. Pytlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Londyn Iskrzynia 49%, Los Blancos C.F 51%.
Chelsea Londyn Iskrzynia - Los Blancos C.F 0:1

46e minuut.
Oliver komt het veld opgelopen. Wander komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Daar is Mătrăgună, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suurhans rent richting de bal. Mătrăgună verovert de bal door een tackle van achteren. Mătrăgună geeft een hoge lob. Giszka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Klungelig pakt Sundaramoorthy de bal. Lorenz rent richting de bal. Nikitaras verovert de bal door een tackle van achteren. Sundaramoorthy rent richting de bal. Sundaramoorthy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea Londyn Iskrzynia - Los Blancos C.F 1:1

50e minuut.
Radian speelt de bal door. Baranga speelt de bal door. Laukas geeft een lange en hoge pass. Wander rent richting de bal. Wander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - Los Blancos C.F 2:1

52e minuut.
Daar is Nikitaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikitaras geeft de bal voor. Dominikowski is nu in balbezit. Deglavs onderschept slim de pass. Deglavs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Quirijnen met een sublieme pass. Daar is Livre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suurhans begaat een overtreding. Suurhans krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Mătrăgună onderschept slim de pass. Livre rent richting de bal. Livre passt de bal met de wreef. Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Oliver passt de bal zonder na te denken. Deglavs heeft problemen om de bal te vangen. Niero probeert naar een medespeler te passen. Sundaramoorthy is nu in balbezit. Sundaramoorthy draait met de bal, schiet en ... Arana bokst de bal weg. Sundaramoorthy is nu in balbezit. Sundaramoorthy schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - Los Blancos C.F 3:1

66e minuut.
Sarnowski komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bermudo neemt vlug de vrije trap. Baranga is nu in balbezit. Mătrăgună verovert de bal door een tackle van achteren. Mătrăgună schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Oliver rent richting de bal. Oliver geeft een lange en hoge pass. Deglavs rent richting de bal. Deglavs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - Los Blancos C.F 4:1

71e minuut.
Livre heeft problemen om de bal te vangen. Sarnowski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bermudo. Bermudo krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Suurhans is nu in balbezit. Suurhans geeft een lange en hoge pass. Dominikowski kan de bal niet met de borst controleren. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sundaramoorthy onderschept slim de pass. Sundaramoorthy met een sublieme pass. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - Los Blancos C.F 5:1

80e minuut.
Inworp. Oliver met een snelle inworp. Nikitaras is nu in balbezit. Nikitaras passt de bal in één keer door. Oliver geeft de bal voor. Arana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wander is nu in balbezit. Wander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - Los Blancos C.F 6:1

80e minuut.
Giszka speelt de bal door. Mătrăgună speelt de bal door. Daar is Dominikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sundaramoorthy verovert de bal door een tackle van achteren. Sundaramoorthy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - Los Blancos C.F 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Londyn Iskrzynia 39%, Los Blancos C.F 61%.
Chelsea Londyn Iskrzynia - Los Blancos C.F 7:1