Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Blancos C.F Chelsea Londyn Iskrzynia
freedom Tactiek Lukaku
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
40.5 gemiddelde waardering 70.6
goed Schieten uitmuntend
matig Passen uitmuntend
redelijk Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Daar is Deglavs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver passt de bal met de wreef. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Heavy bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs onderschept slim de pass. Sundaramoorthy rent richting de bal. Sundaramoorthy schiet op doel. Załuska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nikitaras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laukas is nu in balbezit. Laukas geeft een hoge lob. Sundaramoorthy springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs draait met de bal, schiet en ... Załuska bokst de bal weg. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:1

14e minuut.
de Kler passt de bal in één keer door. Laukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Laukas speelt de bal door. Sundaravej is nu in balbezit. Sundaravej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:2

24e minuut.
Oliver passt de bal zonder na te denken. Laukas probeert naar een medespeler te passen. Sundaramoorthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundaramoorthy haalt uit met een fantastische trap. Załuska probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Laukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Laukas geeft een hoge lob. Sundaramoorthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundaramoorthy draait met de bal, schiet en ... Załuska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:3

27e minuut.
Deglavs verovert de bal door een tackle van achteren. Deglavs passt de bal zonder na te denken. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver geeft een hoge lob. Sundaramoorthy springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:4

29e minuut.
Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski begaat een overtreding. Deglavs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laukas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sundaravej is nu in balbezit. Sundaravej draait met de bal, schiet en ... Załuska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:5

31e minuut.
Nikitaras geeft de bal voor. Sundaravej kopt de bal weg. Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs rent richting de bal. Deglavs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Nikitaras is nu in balbezit. Nikitaras passt de bal in één keer door. Laukas met een sublieme pass. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sundaravej met een snelle inworp. Laukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Laukas geeft een lange en hoge pass. Sundaramoorthy krijgt zijn hoofd ertegen. Załuska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Oliver geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Solecki de bal onder controle te krijgen. Deglavs kopt de bal weg. Sundaramoorthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundaramoorthy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Nikitaras rent richting de bal. Nikitaras geeft de bal voor. Sundaravej bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundaravej haalt uit met een fantastische trap. Załuska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:6

39e minuut.
Heavy met een sublieme pass. Solecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver verovert de bal door een tackle van achteren. Oliver geeft een hoge lob. Sundaramoorthy krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Nikitaras geeft een lange en hoge pass. Sundaramoorthy rent richting de bal. Sundaramoorthy heeft problemen om de bal te vangen. Sundaramoorthy schiet op doel. Załuska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Blancos C.F 73%, Chelsea Londyn Iskrzynia 27%.
Los Blancos C.F - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:7

46e minuut.
Wander komt het veld opgelopen. Nonchev komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Nikitaras passt de bal in één keer door. Daar is Nonchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nonchev passt de bal zonder na te denken. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Laukas passt de bal zonder na te denken. Nikitaras rent richting de bal. Nikitaras passt de bal in één keer door. Sundaramoorthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundaramoorthy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Załuska probeert naar een medespeler te passen. Nikitaras kopt de bal weg. Wander is nu in balbezit. Wander draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:8

58e minuut.
Wander is nu in balbezit. Nikitaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikitaras is nu in balbezit. Nikitaras haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nikitaras is nu in balbezit. Nikitaras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:9

59e minuut.
Haller probeert naar een medespeler te passen. Dominikowski is nu in balbezit. Dominikowski speelt de bal door. Klungelig pakt Solecki de bal. Deglavs rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nikitaras neemt de hoekschop. Wander springt en kopt de bal. Załuska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:10

61e minuut.
Giszka passt de bal met de wreef. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sica. Wander raakt geblesseerd tijdens het duel. Nikitaras wilt de vrije trap nemen. Załuska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:11

63e minuut.
Nikitaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikitaras passt de bal zonder na te denken. Sundaramoorthy is nu in balbezit. Sundaramoorthy draait met de bal, schiet en ... Załuska probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Deglavs geeft een hoge lob. Daar is Wander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wander draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:12

67e minuut.
Nikitaras geeft een lange en hoge pass. Sundaramoorthy rent richting de bal. Sundaramoorthy probeert naar een medespeler te passen. Wander rent richting de bal. Wander haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Klungelig pakt Szmit de bal. Laukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Laukas met een sublieme pass. Sundaramoorthy is nu in balbezit. Sundaramoorthy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sundaramoorthy is nu in balbezit. Bermudo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sundaramoorthy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sarnowski komt het veld opgelopen. Wander legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Załuska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:13

72e minuut.
Namysłowski geeft een hoge lob. Kefeng rent richting de bal. Kefeng geeft een lange en hoge pass. Wander rent richting de bal. Wander haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Suurhans geeft de bal voor. Wander kopt de bal weg. Dominikowski heeft problemen om de bal te vangen. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Nonchev rent richting de bal. Nonchev geeft de bal voor. Załuska probeert wanhopig de bal te grijpen. Wander rent richting de bal. Wander draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:14

76e minuut.
Giszka met een sublieme pass. Haller heeft problemen om de bal te vangen. Haller passt de bal zonder na te denken. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:15

82e minuut.
Bermudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermudo geeft de bal voor. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:16

87e minuut.
Sundaramoorthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundaramoorthy passt de bal met de wreef. Sarnowski is nu in balbezit. Sarnowski draait met de bal, schiet en ... Załuska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Blancos C.F 81%, Chelsea Londyn Iskrzynia 19%.
Los Blancos C.F - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:17