Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GB Packers FC Gladiatorzy
ekstraNapad Tactiek G-G
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
60.4 gemiddelde waardering 70.1
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen formidabel


8e minuut.
Fafik passt de bal in één keer door. Andreazzini rent richting de bal. Andreazzini geeft een lange en hoge pass. Kocisz rent richting de bal. Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
GB Packers - FC Gladiatorzy 1:0

11e minuut.
Böshans met een sublieme pass. Bourbon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourbon passt de bal zonder na te denken. Dézsi rent richting de bal. Dézsi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GB Packers - FC Gladiatorzy 1:1

16e minuut.
Biecke onderschept slim de pass. Barriomartín heeft problemen om de bal te vangen. Barriomartín met een sublieme pass. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King draait met de bal, schiet en ... Prażyński bokst de bal weg. Tello kopt de bal weg. Drzewosz rent richting de bal. Drzewosz passt de bal in één keer door. Kocisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocisz draait met de bal, schiet en ... Prokopowicz bokst de bal weg.

23e minuut.
Bădălan passt de bal in één keer door. Fafik rent richting de bal. Fafik geeft de bal voor. Andreazzini rent richting de bal. Andreazzini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Biecke geeft de bal voor. Wągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wągiel passt de bal zonder na te denken. Wultański is nu in balbezit. Wultański draait met de bal, schiet en ... Prokopowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Böshans zal de hoekschop nemen. Bourbon kan de bal niet met de borst controleren. Bădălan probeert naar een medespeler te passen. Dézsi rent richting de bal. Dézsi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Prażyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GB Packers 63%, FC Gladiatorzy 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GB Packers - FC Gladiatorzy 1:1

46e minuut.
Regulewicz komt het veld opgelopen. Solnica komt het veld opgelopen. Evers komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bădălan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bourbon rent richting de bal. Bourbon passt de bal zonder na te denken. Barriomartín bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriomartín schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Drzewosz speelt de bal door. Andreazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miano. Miano krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Tello is nu in balbezit. Tello geeft een lange en hoge pass. Andreazzini rent richting de bal. Daar is Andreazzini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreazzini schiet op doel. Prokopowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miano heeft problemen om de bal te vangen. Andreazzini geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Danielewicz met een sublieme pass. Daar is Böshans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biecke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biecke krijgt een gele kaart. Böshans raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Böshans zal de hoekschop nemen. Tello controleert de bal met de borst. Dézsi rent richting de bal. Dézsi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Biecke passt de bal zonder na te denken. Bountouris rent richting de bal. Bountouris geeft een hoge lob. King is nu in balbezit. King schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GB Packers 59%, FC Gladiatorzy 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GB Packers - FC Gladiatorzy 1:1