Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS 1911 Włocławek Elektromechatronicy
liga 5-3-2 Tactiek testowa1.5.4.1g
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
50.5 gemiddelde waardering 66.2
solide Schieten zeer goed
goed Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen zeer goed


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schipka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polechoński met een sublieme pass. Klungelig pakt Schipka de bal. Schipka geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Rasquilha de bal. Rasquilha haalt uit met een fantastische trap. Nigoiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Ocipka rent richting de bal. Ocipka passt de bal met de wreef. Mircea is nu in balbezit. Mircea schiet op doel. Nigoiţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS 1911 Włocławek - Elektromechatronicy 0:1

20e minuut.
Polechoński geeft een lange en hoge pass. Hornáček controleert de bal met de borst. Polechoński met een sublieme pass. Klungelig pakt Rasquilha de bal. Rasquilha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Dokoli onderschept slim de pass. Dokoli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Schipka met een snelle inworp. Drwal geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Klungelig pakt Rasquilha de bal. Dokoli onderschept slim de pass. Dokoli geeft de bal voor. Grković bereikt de bal nog maar net als eerste. Grković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dokoli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bode Cego komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Klungelig pakt Schipka de bal. Schipka passt de bal met de wreef. Mircea is nu in balbezit. Mircea schiet op doel. Nigoiţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS 1911 Włocławek - Elektromechatronicy 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS 1911 Włocławek 70%, Elektromechatronicy 30%.
WKS 1911 Włocławek - Elektromechatronicy 0:2

47e minuut.
Drwal bereikt de bal nog maar net als eerste. Reich begaat een overtreding. Drwal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drwal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mircea krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ocipka passt de bal in één keer door. Drwal is nu in balbezit. Drwal passt de bal zonder na te denken. Rasquilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasquilha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS 1911 Włocławek - Elektromechatronicy 0:3

53e minuut.
Daar is Polechoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı geeft een hoge lob. Grković rent richting de bal. Grković draait met de bal, schiet en ... Gerault kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Schmidt is nu in balbezit. Grković onderschept slim de pass. Grković speelt de bal door. Storry rent richting de bal. Storry schiet op doel. Gerault verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maćkowiak rent richting de bal. Maćkowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS 1911 Włocławek - Elektromechatronicy 1:3

61e minuut.
Daar is Rasquilha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rasquilha passt de bal zonder na te denken. Schipka met een sublieme pass. Mircea is nu in balbezit. Mircea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Polechoński kopt de bal weg. Mircea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bode Cego. Bode Cego krijgt een gele kaart. Mircea raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Schipka neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rasquilha probeert naar een medespeler te passen. Drwal speelt de bal door. Rasquilha met een sublieme pass. Mircea rent richting de bal. Mircea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Schmidt is nu in balbezit. Kin Leung verovert de bal door een tackle van achteren. Kin Leung geeft een hoge lob. Grković rent richting de bal. Grković geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS 1911 Włocławek 52%, Elektromechatronicy 48%.
WKS 1911 Włocławek - Elektromechatronicy 1:3