Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Trzystu lucjo_team1
moja Tactiek test
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 64.5
goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Binz passt de bal in één keer door. Kopacz onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ochucki neemt de hoekschop. Garjelea springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Trzystu - lucjo_team1 0:1

5e minuut.
Garjelea passt de bal met de wreef. Ochucki heeft problemen om de bal te vangen. Ochucki passt de bal met de wreef. Garjelea rent richting de bal. Garjelea draait met de bal, schiet en ... Paoloni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Maguinho speelt de bal door. Binz rent richting de bal. Binz passt de bal met de wreef. Çakı rent richting de bal. Çakı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Dłubis is nu in balbezit. Dłubis geeft een hoge lob. Çakı is nu in balbezit. Çakı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Trzystu - lucjo_team1 0:2

14e minuut.
Le Gall met een sublieme pass. Kopacz is nu in balbezit. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı haalt uit met een fantastische trap. Paoloni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Trzystu - lucjo_team1 0:3

17e minuut.
Mališ is nu in balbezit. Mališ speelt de bal door. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea schiet op doel. Buciński probeert de bal aan de voet te houden. Paoloni bokst de bal weg.

18e minuut.
Garjelea heeft problemen om de bal te vangen. Garjelea passt de bal met de wreef. Daar is Çakı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çakı haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ochucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochucki met een sublieme pass. Binz probeert naar een medespeler te passen. Çakı rent richting de bal. Çakı schiet op doel. Paoloni bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Doeltrap. Paoloni trapt de bal weg. Mališ kopt de bal weg. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Trzystu - lucjo_team1 0:4

26e minuut.
Çakı passt de bal met de wreef. Mališ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mališ passt de bal in één keer door. Garjelea rent richting de bal. Garjelea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Le Gall bereikt de bal nog maar net als eerste. Mališ onderschept slim de pass. Mališ passt de bal met de wreef. Çakı is nu in balbezit. Çakı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Binz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Çakı is nu in balbezit. Garjelea rent richting de bal. Garjelea draait met de bal, schiet en ... Paoloni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Trzystu - lucjo_team1 0:5

32e minuut.
Huy Phong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ochucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Gall schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Le Gall krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Zsiborás met een snelle inworp. Bădescu heeft problemen om de bal te vangen. Bădescu schiet op doel. Klungelig pakt Bodrogi de bal. Bodrogi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Žerajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žerajić geeft de bal voor. Bodrogi kopt de bal weg. Bădescu is nu in balbezit. Bădescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Le Gall kopt de bal weg. Tobar met een sublieme pass. Maguinho heeft problemen om de bal te vangen. Bodrogi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodrogi schiet op doel. Horodinca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Kopacz kopt de bal weg. Ochucki rent richting de bal. Ochucki passt de bal zonder na te denken. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Trzystu 67%, lucjo_team1 33%.
KS Trzystu - lucjo_team1 0:5

50e minuut.
Žerajić rent richting de bal. Ochucki onderschept slim de pass. Ochucki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Garjelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garjelea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pazura komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Vrážník onderschept slim de pass. Vrážník geeft de bal voor. Ochucki met een sublieme pass. Çakı rent richting de bal. Çakı draait met de bal, schiet en ... Paoloni bokst de bal weg.

60e minuut.
Binz speelt de bal door. Çakı is nu in balbezit. Çakı passt de bal in één keer door. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mališ speelt de bal door. Klungelig pakt Binz de bal. Binz passt de bal in één keer door. Çakı rent richting de bal. Çakı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ochucki met een snelle inworp. Mališ met een sublieme pass. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Buciński heeft problemen om de bal te vangen. Çakı rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Le Gall. Çakı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mališ komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Pazura is nu in balbezit. Binz onderschept slim de pass. Binz speelt de bal door. Garjelea heeft problemen om de bal te vangen. Garjelea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Wasil passt de bal zonder na te denken. Binz bereikt de bal nog maar net als eerste. Binz passt de bal in één keer door. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Binz zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Çakı de bal. Çakı draait met de bal, schiet en ... Paoloni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Garjelea is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kopacz passt de bal zonder na te denken. Mališ is nu in balbezit. Mališ passt de bal met de wreef. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Maguinho passt de bal in één keer door. Binz met een sublieme pass. Çakı is nu in balbezit. Çakı schiet op doel. Paoloni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Klungelig pakt Candela de bal. Candela geeft een hoge lob. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Trzystu - lucjo_team1 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Trzystu 70%, lucjo_team1 30%.
KS Trzystu - lucjo_team1 0:6