Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gladiatorzy Los Blancos C.F
G-G Tactiek freedom
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
69.3 gemiddelde waardering 57.5
uitmuntend Schieten zeer goed
uitmuntend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Maffioli speelt de bal door. Böshans bereikt de bal nog maar net als eerste. Böshans passt de bal met de wreef. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King haalt uit met een fantastische trap. Arana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Timglas met een sublieme pass. Bourbon met een sublieme pass. Bădălan is nu in balbezit. Bădălan geeft een lange en hoge pass. King maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barriomartín rent richting de bal. Barriomartín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - Los Blancos C.F 1:0

5e minuut.
Bourbon met een sublieme pass. Maffioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffioli passt de bal zonder na te denken. King is nu in balbezit. King draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Böshans passt de bal met de wreef. Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermudo speelt de bal door. Bădălan is nu in balbezit. Bădălan geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. King bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - Los Blancos C.F 2:0

20e minuut.
Daar is Livre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Livre met een sublieme pass. Böshans met een sublieme pass. Barriomartín bereikt de bal nog maar net als eerste. King bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Inworp. Niero met een snelle inworp. Mătrăgună geeft een lange en hoge pass. Haller maakt een snoekduik en kopt de bal. Prokopowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - Los Blancos C.F 2:1

25e minuut.
Quirijnen verovert de bal door een tackle van achteren. Quirijnen met een sublieme pass. Mătrăgună met een sublieme pass. Haller is nu in balbezit. Haller draait met de bal, schiet en ... Paal! Prokopowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Maffioli passt de bal zonder na te denken. Böshans bereikt de bal nog maar net als eerste. Böshans passt de bal in één keer door. King is nu in balbezit. King haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gladiatorzy 38%, Los Blancos C.F 62%.
FC Gladiatorzy - Los Blancos C.F 2:1

57e minuut.
Inworp. Bădălan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bourbon speelt de bal door. Daar is King, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. King schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barriomartín is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - Los Blancos C.F 3:1

80e minuut.
Livre speelt de bal door. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună speelt de bal door. Haller is nu in balbezit. Haller haalt uit met een fantastische trap. Prokopowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Danielewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Böshans de bal. Böshans geeft de bal voor. Barriomartín bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriomartín haalt uit met een fantastische trap. Arana bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gladiatorzy 31%, Los Blancos C.F 69%.
FC Gladiatorzy - Los Blancos C.F 3:1