Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Blancos C.F FC Gladiatorzy
freedom Tactiek G-G
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
41.2 gemiddelde waardering 66.5
very good Schieten outstanding
average Passen formidable
good Verdedigen very good


2e minuut.
Almási is nu in balbezit. Almási passt de bal in één keer door. Barriomartín probeert naar een medespeler te passen. Bădălan rent richting de bal. Bădălan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. King is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Böshans geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Czerbniak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - FC Gladiatorzy 0:1

7e minuut.
Böshans is nu in balbezit. Böshans met een sublieme pass. Maffioli met een sublieme pass. Czerbniak rent richting de bal. Czerbniak haalt uit met een fantastische trap. Załuska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bermudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak draait met de bal, schiet en ... Załuska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bădălan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. King is nu in balbezit. King haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Barriomartín onderschept slim de pass. Barriomartín passt de bal in één keer door. King is nu in balbezit. King schiet op doel. Załuska probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
King kopt de bal weg. Böshans bereikt de bal nog maar net als eerste. Böshans passt de bal met de wreef. King is nu in balbezit. King haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - FC Gladiatorzy 0:2

21e minuut.
Haller bereikt de bal nog maar net als eerste. Haller passt de bal in één keer door. Giszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Giszka schiet op doel. Armodoros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - FC Gladiatorzy 1:2

25e minuut.
Almási onderschept slim de pass. Klungelig pakt Böshans de bal. Böshans met een sublieme pass. King rent richting de bal. King schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - FC Gladiatorzy 1:3

31e minuut.
Böshans bereikt de bal nog maar net als eerste. Böshans geeft een hoge lob. Czerbniak kopt de bal weg. Bădălan geeft de bal voor. King krijgt zijn hoofd ertegen. Załuska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. King is nu in balbezit. King haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Barriomartín is nu in balbezit. Barriomartín passt de bal in één keer door. Maffioli speelt de bal door. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Böshans neemt de hoekschop. Czerbniak krijgt zijn hoofd ertegen. Załuska bokst de bal weg.

35e minuut.
Bădălan passt de bal zonder na te denken. Barriomartín is nu in balbezit. Barriomartín geeft een lange en hoge pass. King springt en kopt de bal. Załuska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - FC Gladiatorzy 1:4

37e minuut.
Sica is nu in balbezit. Sica geeft een hoge lob. Giszka rent richting de bal. Giszka draait met de bal, schiet en ... Armodoros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - FC Gladiatorzy 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Blancos C.F 77%, FC Gladiatorzy 23%.
Los Blancos C.F - FC Gladiatorzy 2:4

50e minuut.
Maffioli passt de bal met de wreef. Böshans is nu in balbezit. Böshans met een sublieme pass. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - FC Gladiatorzy 2:5

55e minuut.
Böshans probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt King de bal. Dominikowski rent richting de bal. King onderschept slim de pass. King schiet op doel. Załuska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Bermudo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bădălan met de inworp. Czerbniak rent richting de bal. Czerbniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Giszka is nu in balbezit. Key onderschept slim de pass. Key geeft een lange en hoge pass. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak schiet op doel. Załuska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - FC Gladiatorzy 2:6

70e minuut.
Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak onderschept slim de pass. Czerbniak probeert naar een medespeler te passen. Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Böshans bereikt de bal nog maar net als eerste. Böshans passt de bal met de wreef. King rent richting de bal. King schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - FC Gladiatorzy 2:7

78e minuut.
Timglas kopt de bal weg. Bădălan is nu in balbezit. Bădălan speelt de bal door. Czerbniak rent richting de bal. Czerbniak schiet op doel. Załuska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. King is nu in balbezit. King haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - FC Gladiatorzy 2:8

85e minuut.
Bădălan rent richting de bal. Bădălan geeft een lange en hoge pass. Maffioli kopt de bal weg. Böshans rent richting de bal. Böshans geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Czerbniak heeft problemen om de bal te vangen. Czerbniak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czerbniak rent richting de bal. Czerbniak haalt uit met een fantastische trap. Załuska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Blancos C.F 76%, FC Gladiatorzy 24%.
Los Blancos C.F - FC Gladiatorzy 2:8