Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Trzystu WKS 1911 Włocławek
moja Tactiek liga 5-3-2
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
49.6 gemiddelde waardering 58.7
goed Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
redelijk Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Hornáček onderschept slim de pass. Hornáček probeert naar een medespeler te passen. Buciński probeert naar een medespeler te passen. Lantzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantzos schiet op doel. Paoloni bokst de bal weg. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lantzos passt de bal zonder na te denken. Hornáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornáček passt de bal in één keer door. Hoàng Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hải draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Kopacz met een sublieme pass. Zsiborás rent richting de bal. Turacı begaat een overtreding. Turacı krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Lantzos kopt de bal weg. Hoàng Hải rent richting de bal. Hoàng Hải passt de bal met de wreef. Lantzos rent richting de bal. Lantzos schiet op doel. Paoloni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Turacı rent richting de bal. Turacı passt de bal in één keer door. Hornáček speelt de bal door. Hoàng Hải rent richting de bal. Hoàng Hải haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Turacı verovert de bal door een tackle van achteren. Turacı speelt de bal door. Hornáček probeert naar een medespeler te passen. Purcaru rent richting de bal. Purcaru schiet op doel. Paoloni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Hornáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornáček probeert naar een medespeler te passen. Lantzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantzos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Trzystu - WKS 1911 Włocławek 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Trzystu 61%, WKS 1911 Włocławek 39%.
KS Trzystu - WKS 1911 Włocławek 0:1

49e minuut.
Daar is Tobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hornáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornáček met een sublieme pass. Hoàng Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hải draait met de bal, schiet en ... Paoloni bokst de bal weg.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pazura komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Copită geeft de bal voor. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar speelt de bal door. Bodrogi rent richting de bal. Bodrogi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bădescu rent richting de bal. Bădescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Trzystu - WKS 1911 Włocławek 1:1

54e minuut.
Copită verovert de bal door een tackle van achteren. Copită passt de bal in één keer door. Purcaru speelt de bal door. Hoàng Hải rent richting de bal. Hoàng Hải draait met de bal, schiet en ... Paoloni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Turacı geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kopacz de bal. Hoàng Hải is nu in balbezit. Hoàng Hải schiet op doel. Paoloni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Trzystu - WKS 1911 Włocławek 1:2

58e minuut.
Hoàng Hải is nu in balbezit. Kopacz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoàng Hải raakt geblesseerd tijdens het duel. Hornáček zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lantzos maakt een snoekduik en kopt de bal. Paoloni probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Hornáček met een sublieme pass. Turacı heeft problemen om de bal te vangen. Turacı met een sublieme pass. Hoàng Hải heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Hải haalt uit met een fantastische trap. Paoloni bokst de bal weg.

67e minuut.
Purcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Purcaru geeft een lange en hoge pass. Lantzos rent richting de bal. Lantzos schiet op doel. Paoloni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Trzystu - WKS 1911 Włocławek 1:3

76e minuut.
Zsiborás heeft problemen om de bal te vangen. Turacı geeft een hoge lob. Hoàng Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hải haalt uit met een fantastische trap. Paoloni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Trzystu - WKS 1911 Włocławek 1:4

81e minuut.
Reich passt de bal zonder na te denken. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı passt de bal in één keer door. Hoàng Hải is nu in balbezit. Hoàng Hải schiet op doel. Paoloni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Zsiborás bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsiborás geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bodrogi de bal. Huy Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Phong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar geeft een lange en hoge pass. Turacı probeert naar een medespeler te passen. Lantzos heeft problemen om de bal te vangen. Lantzos haalt uit met een fantastische trap. Paoloni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lantzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantzos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Trzystu - WKS 1911 Włocławek 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Trzystu 61%, WKS 1911 Włocławek 39%.
KS Trzystu - WKS 1911 Włocławek 1:5