Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS 1911 Włocławek KS Trzystu
liga 5-3-2 Tactiek moja
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 47.9
formidabel Schieten goed
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Guścin bereikt de bal nog maar net als eerste. Latynowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Latynowicz passt de bal in één keer door. Daar is Grković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Paoloni trapt de bal weg van het doel. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tobar. Tobar krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Latynowicz passt de bal in één keer door. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz probeert naar een medespeler te passen. Bodrogi rent richting de bal. Bodrogi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kwilecki kopt de bal weg. Latynowicz rent richting de bal. Latynowicz passt de bal zonder na te denken. Grković rent richting de bal. Grković draait met de bal, schiet en ... Paoloni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Tobar probeert de bal aan de voet te houden. Latynowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Latynowicz probeert naar een medespeler te passen. Grković rent richting de bal. Grković haalt uit met een fantastische trap. Paoloni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Copită speelt de bal door. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı geeft een lange en hoge pass. Maćkowiak rent richting de bal. Maćkowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Maćkowiak onderschept slim de pass. Maćkowiak speelt de bal door. Grković is nu in balbezit. Grković schiet op doel. Paoloni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Purcaru is nu in balbezit. Purcaru passt de bal in één keer door. Latynowicz geeft een lange en hoge pass. Maćkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkowiak haalt uit met een fantastische trap. Paoloni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Copită kopt de bal weg. Klungelig pakt Guścin de bal. Turacı maakt een afschuwelijke overtreding. Turacı krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Reich probeert naar een medespeler te passen. Maćkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkowiak passt de bal met de wreef. Grković bereikt de bal nog maar net als eerste. Grković draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Le Gall passt de bal in één keer door. Žerajić is nu in balbezit. Purcaru maakt een afschuwelijke overtreding. Purcaru krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS 1911 Włocławek 40%, KS Trzystu 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WKS 1911 Włocławek - KS Trzystu 0:0

51e minuut.
Kwilecki passt de bal met de wreef. Bădescu rent richting de bal. Latynowicz maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Latynowicz naar de kleedkamers voor een vroege douche. Bădescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Pazura komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Hornáček is nu in balbezit. Hornáček geeft een lange en hoge pass. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Grković rent richting de bal. Grković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Bodrogi rent richting de bal. Kin Leung onderschept slim de pass. Kin Leung geeft een lange en hoge pass. Grković bereikt de bal nog maar net als eerste. Grković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Guścin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornáček onderschept slim de pass. Hornáček passt de bal zonder na te denken. Grković is nu in balbezit. Grković draait met de bal, schiet en ... Paoloni bokst de bal weg.

83e minuut.
Grković probeert de bal met de borst te controleren. Kopacz probeert naar een medespeler te passen. Žerajić heeft problemen om de bal te vangen. Grković is nu in balbezit. Grković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Zmyślony verovert de bal door een tackle van achteren. Zmyślony geeft een lange en hoge pass. Grković rent richting de bal. Grković haalt uit met een fantastische trap. Paoloni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS 1911 Włocławek - KS Trzystu 1:0

85e minuut.
Žerajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grković onderschept slim de pass. Grković geeft de bal voor. Turacı is nu in balbezit. Turacı draait met de bal, schiet en ... Paoloni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Tobar is nu in balbezit. Purcaru onderschept slim de pass. Purcaru geeft de bal voor. Grković rent richting de bal. Grković schiet op doel. Paoloni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS 1911 Włocławek 34%, KS Trzystu 66%.
WKS 1911 Włocławek - KS Trzystu 1:0