Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lucjo_team1 Elektromechatronicy
test Tactiek testowa1.5.4.1g
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
63.8 gemiddelde waardering 65.5
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Binz passt de bal met de wreef. Stolarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarczyk passt de bal zonder na te denken. Çakı is nu in balbezit. Çakı draait met de bal, schiet en ... Gerault probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Mircea rent richting de bal. Candela begaat een overtreding. Mircea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fandel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rasquilha springt en kopt de bal. Horodinca probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Olăroiu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stolarczyk met een snelle inworp. Binz bereikt de bal nog maar net als eerste. Binz passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Drwal passt de bal zonder na te denken. Polechoński is nu in balbezit. Polechoński passt de bal zonder na te denken. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Rasquilha met een sublieme pass. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłubis begaat een overtreding. Mircea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fandel wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Subocz geeft een hoge lob. Dłubis speelt de bal door. Drwal speelt de bal door. Klungelig pakt Rasquilha de bal. Rasquilha draait met de bal, schiet en ... Horodinca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Wasil bereikt de bal nog maar net als eerste. Maguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasquilha onderschept slim de pass. Rasquilha schiet op doel. Horodinca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - Elektromechatronicy 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lucjo_team1 44%, Elektromechatronicy 56%.
lucjo_team1 - Elektromechatronicy 0:1

50e minuut.
Ochucki passt de bal in één keer door. Garjelea rent richting de bal. Garjelea passt de bal zonder na te denken. Çakı is nu in balbezit. Çakı haalt uit met een fantastische trap. Gerault kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Schmidt probeert de bal met de borst te controleren. Schmidt probeert naar een medespeler te passen. Çakı is nu in balbezit. Çakı schiet op doel. Gerault probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lucjo_team1 - Elektromechatronicy 1:1

53e minuut.
Çakı onderschept slim de pass. Subocz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çakı raakt geblesseerd tijdens het duel. Çakı zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Garjelea rent richting de bal. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. Gerault kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Binz probeert naar een medespeler te passen. Veeber rent richting de bal. Çakı onderschept slim de pass. Çakı schiet op doel. Gerault probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - Elektromechatronicy 2:1

59e minuut.
Rasquilha met een sublieme pass. Olăroiu rent richting de bal. Stolarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarczyk geeft een hoge lob. Garjelea krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Stolarczyk probeert naar een medespeler te passen. Çakı is nu in balbezit. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı verovert de bal door een tackle van achteren. Çakı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Polechoński speelt de bal door. Schmidt is nu in balbezit. Candela rent richting de bal. Schmidt onderschept slim de pass. Schmidt geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Binz passt de bal in één keer door. Ochucki is nu in balbezit. Ochucki probeert naar een medespeler te passen. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea draait met de bal, schiet en ... Gerault bokst de bal weg.

77e minuut.
Candela probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ochucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochucki met een sublieme pass. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea draait met de bal, schiet en ... Gerault verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Drwal onderschept slim de pass. Drwal probeert naar een medespeler te passen. Mircea heeft problemen om de bal te vangen. Mircea schiet op doel. Maguinho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

90e minuut.
Mircea kopt de bal weg. Horodinca speelt de bal door. Binz met een sublieme pass. Garjelea rent richting de bal. Garjelea schiet op doel. Gerault bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lucjo_team1 44%, Elektromechatronicy 56%.
lucjo_team1 - Elektromechatronicy 2:1