Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Londyn Iskrzynia FC Gladiatorzy
Lukaku Tactiek G-G
43% Balbezit 57%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 2
5 Buitenspel 1
69.8 gemiddelde waardering 65.5
excellent Schieten formidable
formidable Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


4e minuut.
Suurhans passt de bal zonder na te denken. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs speelt de bal door. Sundaramoorthy rent richting de bal. Sundaramoorthy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Laukas met een sublieme pass. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Timglas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Timglas krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Suurhans bereikt de bal nog maar net als eerste. Key is nu in balbezit. Sundaravej onderschept slim de pass. Sundaravej haalt uit met een fantastische trap. Armodoros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - FC Gladiatorzy 1:0

36e minuut.
Nikitaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikitaras geeft een hoge lob. Sundaramoorthy rent richting de bal. Sundaramoorthy draait met de bal, schiet en ... Armodoros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - FC Gladiatorzy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Londyn Iskrzynia 60%, FC Gladiatorzy 40%.
Chelsea Londyn Iskrzynia - FC Gladiatorzy 2:0

46e minuut.
Oliver komt het veld opgelopen. Wander komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Laukas passt de bal met de wreef. Nikitaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikitaras passt de bal zonder na te denken. Sundaramoorthy is nu in balbezit. Sundaramoorthy haalt uit met een fantastische trap. Armodoros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Bădălan met een sublieme pass. Danielewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suurhans. Suurhans krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Deglavs verovert de bal door een tackle van achteren. Nikitaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikitaras passt de bal zonder na te denken. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander draait met de bal, schiet en ... Armodoros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Miano controleert de bal met de borst. Deglavs is nu in balbezit. Bourbon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bourbon krijgt een gele kaart. Deglavs raakt geblesseerd tijdens het duel. Sarnowski komt het veld opgelopen. Nikitaras komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - FC Gladiatorzy 3:0

66e minuut.
Bădălan speelt de bal door. Nikitaras is nu in balbezit. Timglas begaat een overtreding. Timglas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Nikitaras moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nikitaras kan niet meer verder spelen.

68e minuut.
Danielewicz passt de bal met de wreef. de Kler probeert naar een medespeler te passen. Sundaramoorthy is nu in balbezit. Sundaramoorthy draait met de bal, schiet en ... Armodoros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - FC Gladiatorzy 4:0

77e minuut.
Wander passt de bal in één keer door. Sundaramoorthy rent richting de bal. Met opzet legt Bourbon zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Bourbon moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bourbon schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

81e minuut.
de Kler is nu in balbezit. de Kler geeft de bal voor. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander draait met de bal, schiet en ... Armodoros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - FC Gladiatorzy 5:0

84e minuut.
Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs met een sublieme pass. Sundaramoorthy is nu in balbezit. Sundaramoorthy haalt uit met een fantastische trap. Armodoros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - FC Gladiatorzy 6:0

86e minuut.
Wander is nu in balbezit. Wander passt de bal zonder na te denken. Sundaramoorthy heeft problemen om de bal te vangen. Sundaramoorthy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - FC Gladiatorzy 7:0

88e minuut.
Bădălan kopt de bal weg. Miano heeft problemen om de bal te vangen. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - FC Gladiatorzy 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Londyn Iskrzynia 42%, FC Gladiatorzy 58%.
Chelsea Londyn Iskrzynia - FC Gladiatorzy 8:0