Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gladiatorzy Chelsea Londyn Iskrzynia
G-G Tactiek Lukaku
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
0 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
67.2 gemiddelde waardering 72.1
uitstekend Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen uitmuntend


10e minuut.
Nonchev passt de bal met de wreef. Daar is Deglavs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Timglas rent richting de bal. Deglavs verovert de bal door een tackle van achteren. Deglavs schiet op doel. Prokopowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Suurhans is nu in balbezit. Suurhans geeft een hoge lob. Sundaramoorthy rent richting de bal. Sundaramoorthy draait met de bal, schiet en ... Prokopowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:1

22e minuut.
Laukas passt de bal met de wreef. Deglavs is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Miano ... Strafschop! Miano krijgt een gele kaart. Deglavs wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sundaramoorthy zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Prokopowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:2

29e minuut.
Dézsi rent richting de bal. Nonchev verovert de bal door een tackle van achteren. Nonchev passt de bal in één keer door. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sundaramoorthy rent richting de bal. Sundaramoorthy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:3

30e minuut.
Laukas is nu in balbezit. Laukas passt de bal met de wreef. Sundaramoorthy rent richting de bal. Sundaramoorthy draait met de bal, schiet en ... Prokopowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:4

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laukas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nonchev probeert naar een medespeler te passen. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gladiatorzy 59%, Chelsea Londyn Iskrzynia 41%.
FC Gladiatorzy - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:4

51e minuut.
Laukas is nu in balbezit. Laukas probeert naar een medespeler te passen. Sundaramoorthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundaramoorthy haalt uit met een fantastische trap. Prokopowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:5

54e minuut.
Fică probeert naar een medespeler te passen. Nonchev is nu in balbezit. Nonchev geeft een hoge lob. Sundaramoorthy is nu in balbezit. Sundaramoorthy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Sundaramoorthy rent richting de bal. Laukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundaramoorthy is nu in balbezit. Sundaramoorthy draait met de bal, schiet en ... Prokopowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:6

69e minuut.
Barriomartín speelt de bal door. Bădălan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sundaramoorthy. Sundaramoorthy krijgt een gele kaart.

70e minuut.
de Kler geeft een hoge lob. Sundaramoorthy probeert de bal met de borst te controleren. Sundaramoorthy passt de bal met de wreef. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs haalt uit met een fantastische trap. Prokopowicz bokst de bal weg.

73e minuut.
Laukas is nu in balbezit. Laukas passt de bal in één keer door. Daar is Deglavs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sundaramoorthy is nu in balbezit. Sundaramoorthy schiet op doel. Prokopowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Buitenspel voor Dézsi. Goede buitenspelval van de verdediging. Sarnowski komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Laukas passt de bal zonder na te denken. Sundaramoorthy is nu in balbezit. Sundaramoorthy passt de bal zonder na te denken. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sarnowski speelt de bal door. Laukas rent richting de bal. Laukas passt de bal zonder na te denken. Sundaramoorthy is nu in balbezit. Sundaramoorthy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gladiatorzy 61%, Chelsea Londyn Iskrzynia 39%.
FC Gladiatorzy - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:6