Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Blancos C.F GB Packers
freedom Tactiek ekstraNapad
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
58.2 gemiddelde waardering 57.9
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


9e minuut.
Niero met een snelle inworp. Giszka is nu in balbezit. Giszka passt de bal zonder na te denken. Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Quirijnen met een snelle inworp. Mătrăgună is nu in balbezit. Mătrăgună passt de bal met de wreef. Niero is nu in balbezit. Niero geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Wultański met een sublieme pass. Andreazzini is nu in balbezit. Andreazzini geeft een lange en hoge pass. Wągiel maakt een snoekduik en kopt de bal. Arana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - GB Packers 0:1

28e minuut.
Quirijnen rent richting de bal. Mătrăgună rent richting de bal. Mătrăgună probeert naar een medespeler te passen. Haller rent richting de bal. Haller schiet op doel. Prażyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gredstig rent richting de bal. Gredstig geeft een lange en hoge pass. Inworp. Quirijnen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mătrăgună geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Evers bereikt de bal nog maar net als eerste. Evers passt de bal met de wreef. Wągiel rent richting de bal. Wągiel draait met de bal, schiet en ... Arana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - GB Packers 0:2

39e minuut.
Fafik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Andreazzini de bal. Andreazzini geeft een lange en hoge pass. Kocisz springt en kopt de bal. Wągiel probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Blancos C.F 45%, GB Packers 55%.
Los Blancos C.F - GB Packers 0:2

52e minuut.
Livre bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niero. Niero krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Niero is nu in balbezit. Niero speelt de bal door. Giszka rent richting de bal. Giszka draait met de bal, schiet en ... Prażyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - GB Packers 1:2

59e minuut.
Andreazzini rent richting de bal. Bermudo verovert de bal door een tackle van achteren. Bermudo passt de bal in één keer door. Quirijnen is nu in balbezit. Quirijnen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wultański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andreazzini rent richting de bal. Andreazzini geeft de bal voor. Evers krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gredstig geeft de bal voor. Andreazzini kan de bal niet met de borst controleren. Andreazzini geeft een lange en hoge pass. Kocisz krijgt zijn hoofd ertegen. Arana werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Evers bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - GB Packers 1:3

70e minuut.
Andreazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreazzini passt de bal in één keer door. Kocisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocisz haalt uit met een fantastische trap. Arana maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Wągiel rent richting de bal. Wągiel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Gredstig is nu in balbezit. Andreazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermudo begaat een overtreding. Andreazzini wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Andreazzini kan niet meer verder spelen. Berbecel komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński passt de bal met de wreef. Kocisz is nu in balbezit. Kocisz haalt uit met een fantastische trap. Arana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - GB Packers 1:4

86e minuut.
Inworp. Berbecel met de inworp. Wultański geeft een lange en hoge pass. Evers bereikt de bal nog maar net als eerste. Evers draait met de bal, schiet en ... Arana bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Bermudo heeft problemen om de bal te vangen. Wultański is nu in balbezit. Wultański geeft een hoge lob. Evers bereikt de bal nog maar net als eerste. Evers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - GB Packers 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Blancos C.F 56%, GB Packers 44%.
Los Blancos C.F - GB Packers 1:5