Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS 1911 Włocławek lucjo_team1
liga 5-3-2 Tactiek test
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
61.9 gemiddelde waardering 62.6
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Garjelea passt de bal in één keer door. Ochucki rent richting de bal. Ochucki passt de bal met de wreef. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. Nigoiţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Binz is nu in balbezit. Binz passt de bal zonder na te denken. Stolarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarczyk geeft een hoge lob. Garjelea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS 1911 Włocławek - lucjo_team1 0:1

10e minuut.
Daar is Copită, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolarczyk is nu in balbezit. Stolarczyk passt de bal in één keer door. Çakı rent richting de bal. Çakı schiet op doel. Nigoiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Turacı probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dłubis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maguinho is nu in balbezit. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda schiet op doel. Horodinca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lantzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantzos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WKS 1911 Włocławek - lucjo_team1 1:1

13e minuut.
Maguinho verovert de bal door een tackle van achteren. Maguinho passt de bal met de wreef. Ochucki met een sublieme pass. Garjelea rent richting de bal. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. Nigoiţă bokst de bal weg.

15e minuut.
Copită geeft de bal voor. Daar is Lantzos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lantzos kopt de bal weg. Purcaru rent richting de bal. Purcaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Garjelea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mališ komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Ochucki passt de bal zonder na te denken. Stolarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Stolarczyk passt de bal in één keer door. Mališ rent richting de bal. Mališ draait met de bal, schiet en ... Nigoiţă bokst de bal weg.

33e minuut.
Reich is nu in balbezit. Binz onderschept slim de pass. Binz speelt de bal door. Ochucki rent richting de bal. Ochucki geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS 1911 Włocławek 61%, lucjo_team1 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WKS 1911 Włocławek - lucjo_team1 1:1

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Turacı neemt de hoekschop. Lantzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantzos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS 1911 Włocławek - lucjo_team1 2:1

52e minuut.
Wasil neemt vlug de vrije trap. Pantov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Reich de bal onder controle te krijgen. Mališ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mališ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Çakı rent richting de bal. Copită is nu in balbezit. Çakı verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Çakı de bal. Çakı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Binz passt de bal in één keer door. Stolarczyk rent richting de bal. Stolarczyk passt de bal in één keer door. Mališ is nu in balbezit. Mališ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Stolarczyk passt de bal zonder na te denken. Çakı is nu in balbezit. Copită rent richting de bal. Çakı verovert de bal door een tackle van achteren. Çakı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Reich passt de bal met de wreef. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda passt de bal met de wreef. Lantzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantzos draait met de bal, schiet en ... Horodinca bokst de bal weg.

76e minuut.
Ojeda speelt de bal door. Hoàng Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Maguinho ... Strafschop! Directe rode kaart, Maguinho moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Maguinho schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Hoàng Hải is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lantzos kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS 1911 Włocławek - lucjo_team1 3:1

79e minuut.
Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru met een sublieme pass. Ojeda speelt de bal door. Hoàng Hải rent richting de bal. Hoàng Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS 1911 Włocławek - lucjo_team1 4:1

87e minuut.
Ojeda met een sublieme pass. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı passt de bal zonder na te denken. Hoàng Hải rent richting de bal. Hoàng Hải draait met de bal, schiet en ... Horodinca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Dłubis is nu in balbezit. Dłubis passt de bal met de wreef. Lantzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantzos haalt uit met een fantastische trap. Horodinca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS 1911 Włocławek - lucjo_team1 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS 1911 Włocławek 41%, lucjo_team1 59%.
WKS 1911 Włocławek - lucjo_team1 5:1