Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Londyn Iskrzynia Elektromechatronicy
Lukaku Tactiek testowa1.5.4.1g
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
72.4 gemiddelde waardering 66.3
outstanding Schieten solid
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


11e minuut.
Oliver rent richting de bal. Oliver passt de bal zonder na te denken. Wander is nu in balbezit. Wander haalt uit met een fantastische trap. Gerault probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Radian is nu in balbezit. Drwal onderschept slim de pass. Drwal passt de bal in één keer door. Rasquilha is nu in balbezit. Rasquilha haalt uit met een fantastische trap. Pytlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drwal geeft een hoge lob. Mircea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - Elektromechatronicy 0:1

18e minuut.
Drwal is nu in balbezit. Drwal passt de bal zonder na te denken. Daar is Polechoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drwal geeft de bal voor. Rasquilha krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pytlak trapt de bal weg van het doel. Laukas kopt de bal weg. Wander rent richting de bal. Wander schiet op doel. Gerault werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea Londyn Iskrzynia - Elektromechatronicy 1:1

20e minuut.
Oliver passt de bal met de wreef. Suurhans bereikt de bal nog maar net als eerste. Suurhans geeft een hoge lob. Wander is nu in balbezit. Wander schiet op doel. Gerault kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - Elektromechatronicy 2:1

30e minuut.
Subocz rent richting de bal. Deglavs verovert de bal door een tackle van achteren. Deglavs passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sundaramoorthy de bal. Sundaramoorthy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - Elektromechatronicy 3:1

44e minuut.
Suurhans geeft een lange en hoge pass. Sundaramoorthy kopt de bal weg. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - Elektromechatronicy 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Londyn Iskrzynia 43%, Elektromechatronicy 57%.
Chelsea Londyn Iskrzynia - Elektromechatronicy 4:1

48e minuut.
Drwal is nu in balbezit. Drwal met een sublieme pass. Rasquilha rent richting de bal. Rasquilha schiet op doel. Pytlak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - Elektromechatronicy 4:2

53e minuut.
Schmidt met een sublieme pass. Schipka kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Nikitaras zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nikitaras naar de kleedkamers voor een vroege douche. Drwal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fandel komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Laukas passt de bal in één keer door. Oliver is nu in balbezit. Oliver passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sundaramoorthy de bal. Sundaramoorthy draait met de bal, schiet en ... Gerault verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Laukas speelt de bal door. Wander rent richting de bal. Met opzet legt O`Brien zijn tegenspeler op de grond. O`Brien krijgt een gele kaart. Wander is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nonchev komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Olăroiu passt de bal in één keer door. de Kler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Suurhans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mircea is nu in balbezit. Mircea schiet op doel. Pytlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Nonchev probeert naar een medespeler te passen. Sundaramoorthy heeft problemen om de bal te vangen. Sundaramoorthy geeft de bal voor. Wander rent richting de bal. Wander draait met de bal, schiet en ... Gerault probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Buitenspel voor Rasquilha. Goede buitenspelval van de verdediging. Sarnowski komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Nonchev neemt de hoekschop. Wander kopt de bal weg. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs schiet op doel. Gerault probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - Elektromechatronicy 5:2

86e minuut.
Nonchev geeft de bal voor. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nonchev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wander krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Londyn Iskrzynia 40%, Elektromechatronicy 60%.
Chelsea Londyn Iskrzynia - Elektromechatronicy 5:2