Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gladiatorzy KS Trzystu
G-G Tactiek moja
51% Balbezit 49%
29% Spel op eigen helft 71%
25 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
68.3 gemiddelde waardering 51.1
wonderbaarlijk Schieten solide
formidabel Passen zeer goed
formidabel Verdedigen redelijk


1e minuut.
Dézsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Gall onderschept slim de pass. Bourbon onderschept slim de pass. King rent richting de bal. King haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Timglas speelt de bal door. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar speelt de bal door. Bodrogi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodrogi schiet op doel. Prokopowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Danielewicz kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Le Gall is nu in balbezit. Le Gall passt de bal in één keer door. Timglas verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bodrogi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodrogi schiet op doel. Prokopowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Key probeert naar een medespeler te passen. Bădescu is nu in balbezit. Bădescu schiet op doel. Prokopowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - KS Trzystu 0:1

7e minuut.
Danielewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobar met een sublieme pass. Bodrogi is nu in balbezit. Bodrogi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Bodrogi heeft problemen om de bal te vangen. Timglas speelt de bal door. Böshans is nu in balbezit. Böshans passt de bal in één keer door. King is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Zsiborás passt de bal in één keer door. Barriomartín is nu in balbezit. Barriomartín geeft een lange en hoge pass. King rent richting de bal. King draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dézsi rent richting de bal. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dézsi onderschept slim de pass. Dézsi schiet op doel. Paoloni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gladiatorzy - KS Trzystu 1:1

21e minuut.
Miano kopt de bal weg. Žerajić is nu in balbezit. Maffioli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maffioli krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Le Gall bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourbon onderschept slim de pass. Bourbon met een sublieme pass. King rent richting de bal. King draait met de bal, schiet en ... Paoloni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Le Gall kopt de bal weg. Barriomartín bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriomartín passt de bal met de wreef. Dézsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dézsi schiet op doel. Paoloni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Zsiborás is nu in balbezit. Danielewicz onderschept slim de pass. Danielewicz met een sublieme pass. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King draait met de bal, schiet en ... Paoloni bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - KS Trzystu 2:1

26e minuut.
Miano met een sublieme pass. King rent richting de bal. Kopacz rent richting de bal. Dézsi verovert de bal door een tackle van achteren. Dézsi schiet op doel. Paoloni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Bodrogi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriomartín onderschept slim de pass. Barriomartín passt de bal zonder na te denken. Dézsi heeft problemen om de bal te vangen. Dézsi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Paoloni met een harde bal richting middenveld. Huy Phong kopt de bal weg. Bodrogi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodrogi schiet op doel. Prokopowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gladiatorzy - KS Trzystu 2:2

41e minuut.
Paoloni met een harde bal richting middenveld. Bourbon kopt de bal weg. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King schiet op doel. Na een snelle pass probeert Buciński de bal onder controle te krijgen. Paoloni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kopacz is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Maffioli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Böshans bereikt de bal nog maar net als eerste. Böshans geeft de bal voor. Dézsi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - KS Trzystu 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gladiatorzy 30%, KS Trzystu 70%.
FC Gladiatorzy - KS Trzystu 3:2

48e minuut.
Buitenspel voor Dézsi. Goede buitenspelval van de verdediging. Pazura komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Maffioli passt de bal zonder na te denken. Barriomartín rent richting de bal. Barriomartín passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt King de bal. King schiet op doel. Paoloni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kopacz heeft problemen om de bal te vangen. Dézsi is nu in balbezit. Dézsi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - KS Trzystu 4:2

54e minuut.
King controleert de bal met de borst. Buciński verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Danielewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Böshans geeft een hoge lob. Paoloni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dézsi springt en kopt de bal. King bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Böshans zal de hoekschop nemen. Dézsi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Zsiborás bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsiborás passt de bal met de wreef. Danielewicz onderschept slim de pass. Bădescu is nu in balbezit. Bădescu haalt uit met een fantastische trap. Prokopowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Danielewicz is nu in balbezit. Danielewicz geeft een lange en hoge pass. King rent richting de bal. King schiet op doel. Paoloni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - KS Trzystu 5:2

73e minuut.
Miano kopt de bal weg. Žerajić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maffioli. Maffioli krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
Bourbon geeft de bal voor. Kopacz rent richting de bal. Dézsi verovert de bal door een tackle van achteren. Dézsi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Timglas kopt de bal weg. Daar is Dézsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopacz rent richting de bal. Barriomartín is nu in balbezit. Barriomartín haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Barriomartín met een sublieme pass. Timglas bereikt de bal nog maar net als eerste. Timglas geeft een lange en hoge pass. King kan de bal niet met de borst controleren. King schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Buciński speelt de bal door. Daar is Pazura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. King rent richting de bal. King schiet op doel. Paoloni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - KS Trzystu 6:2

88e minuut.
Žerajić is nu in balbezit. Barriomartín onderschept slim de pass. Barriomartín speelt de bal door. Dézsi rent richting de bal. Dézsi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gladiatorzy 27%, KS Trzystu 73%.
FC Gladiatorzy - KS Trzystu 6:2