Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GB Packers lucjo_team1
ekstraNapad Tactiek test
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
60.2 gemiddelde waardering 64.9
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


10e minuut.
Candela passt de bal in één keer door. Korbas probeert naar een medespeler te passen. Binz speelt de bal door. Çakı rent richting de bal. Çakı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Candela maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Çakı kopt de bal weg. Galindo is nu in balbezit. Garjelea onderschept slim de pass. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. Fogar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Çakı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çakı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GB Packers - lucjo_team1 0:1

23e minuut.
Binz is nu in balbezit. Binz met een sublieme pass. Çakı is nu in balbezit. Çakı schiet op doel. Gredstig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Binz passt de bal met de wreef. Korbas probeert naar een medespeler te passen. Ochucki speelt de bal door. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Gredstig geeft de bal voor. Hoyos kopt de bal weg. Wultański geeft een lange en hoge pass. Kocisz is nu in balbezit. Kocisz draait met de bal, schiet en ... Horodinca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GB Packers 68%, lucjo_team1 32%.
GB Packers - lucjo_team1 0:1

47e minuut.
Wultański rent richting de bal. Wultański geeft een hoge lob. Kocisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kocisz de bal. Kocisz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Gredstig heeft problemen om de bal te vangen. Korbas rent richting de bal. Korbas probeert naar een medespeler te passen. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Korbas rent richting de bal. Korbas passt de bal met de wreef. Ochucki probeert naar een medespeler te passen. Çakı rent richting de bal. Çakı haalt uit met een fantastische trap. Fogar bokst de bal weg.

64e minuut.
Kocisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocisz probeert naar een medespeler te passen. Evers rent richting de bal. Wągiel is nu in balbezit. Wągiel draait met de bal, schiet en ... Horodinca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Korbas rent richting de bal. Korbas passt de bal zonder na te denken. Binz speelt de bal door. Çakı rent richting de bal. Çakı draait met de bal, schiet en ... Fogar bokst de bal weg.

79e minuut.
Horodinca speelt de bal door. Çakı kopt de bal weg. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GB Packers - lucjo_team1 0:2

83e minuut.
Dłubis speelt de bal door. Galindo is nu in balbezit. Garjelea verovert de bal door een tackle van achteren. Garjelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GB Packers - lucjo_team1 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GB Packers 61%, lucjo_team1 39%.
GB Packers - lucjo_team1 0:3