Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Blancos C.F Elektromechatronicy
freedom Tactiek testowa1.5.4.1g
40% Balbezit 60%
61% Spel op eigen helft 39%
0 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.2 gemiddelde waardering 66.5
good Schieten very good
solid Passen formidable
very good Verdedigen excellent


8e minuut.
Polechoński probeert naar een medespeler te passen. Subocz rent richting de bal. Subocz geeft de bal voor. Mircea is nu in balbezit. Mircea draait met de bal, schiet en ... Arana bokst de bal weg. Rasquilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasquilha geeft een lange en hoge pass. Mircea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Niero bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipka is nu in balbezit. Schipka geeft de bal voor. Rasquilha maakt een snoekduik en kopt de bal. Arana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - Elektromechatronicy 0:1

14e minuut.
Mircea kopt de bal weg. Drwal is nu in balbezit. Drwal geeft een hoge lob. Rasquilha springt en kopt de bal. Arana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - Elektromechatronicy 0:2

29e minuut.
Veeber verovert de bal door een tackle van achteren. Veeber passt de bal zonder na te denken. O`Brien bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Brien geeft de bal voor. Mircea is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Drwal neemt de hoekschop. Mircea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - Elektromechatronicy 0:3

41e minuut.
Olăroiu kopt de bal weg. Rasquilha rent richting de bal. Drwal bereikt de bal nog maar net als eerste. Drwal geeft een hoge lob. Rasquilha springt en kopt de bal. Arana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Blancos C.F 59%, Elektromechatronicy 41%.
Los Blancos C.F - Elektromechatronicy 0:3

46e minuut.
Namysłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polechoński verovert de bal door een tackle van achteren. Polechoński met een sublieme pass. Rasquilha is nu in balbezit. Rasquilha haalt uit met een fantastische trap. Arana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Mircea kopt de bal weg. Livre is nu in balbezit. Livre passt de bal in één keer door. Mircea is nu in balbezit. Mircea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Rasquilha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rasquilha passt de bal in één keer door. Drwal bereikt de bal nog maar net als eerste. Drwal geeft een hoge lob. Rasquilha maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - Elektromechatronicy 0:4

83e minuut.
Namysłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Namysłowski speelt de bal door. Rasquilha rent richting de bal. Rasquilha haalt uit met een fantastische trap. Arana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Blancos C.F - Elektromechatronicy 0:5

89e minuut.
Klungelig pakt O`Brien de bal. O`Brien met een sublieme pass. Drwal met een sublieme pass. Rasquilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasquilha haalt uit met een fantastische trap. Arana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Blancos C.F 63%, Elektromechatronicy 37%.
Los Blancos C.F - Elektromechatronicy 0:5