Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gladiatorzy lucjo_team1
G-G Tactiek test
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
21 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
68 gemiddelde waardering 61.4
formidabel Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Candela met een sublieme pass. Binz speelt de bal door. Stolarczyk probeert naar een medespeler te passen. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea schiet op doel. Prokopowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Key speelt de bal door. Böshans rent richting de bal. Böshans speelt de bal door. King is nu in balbezit. King schiet op doel. Horodinca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Miano rent richting de bal. Çakı onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Timglas. Timglas krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Daar is Ochucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almási verovert de bal door een tackle van achteren. Almási geeft een lange en hoge pass. Czerbniak rent richting de bal. Czerbniak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Vrážník geeft de bal voor. Inworp. Bădălan met een snelle inworp. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak draait met de bal, schiet en ... Horodinca bokst de bal weg. King is nu in balbezit. King draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - lucjo_team1 1:0

15e minuut.
Ochucki is nu in balbezit. Ochucki probeert naar een medespeler te passen. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gladiatorzy - lucjo_team1 1:1

18e minuut.
Binz met een sublieme pass. Ochucki met een sublieme pass. Garjelea rent richting de bal. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. Prokopowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - lucjo_team1 1:2

20e minuut.
Key rent richting de bal. Key passt de bal zonder na te denken. Stolarczyk speelt de bal door. Çakı rent richting de bal. Çakı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Dłubis neemt vlug de vrije trap. Timglas geeft een hoge lob. Daar is Vrážník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerbniak verovert de bal door een tackle van achteren. Czerbniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Wasil geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bădălan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King haalt uit met een fantastische trap. Horodinca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Böshans met een sublieme pass. Bourbon heeft problemen om de bal te vangen. Bourbon speelt de bal door. Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Barriomartín speelt de bal door. Vrážník onderschept slim de pass. Bădălan met een sublieme pass. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ochucki passt de bal met de wreef. Stolarczyk is nu in balbezit. Stolarczyk passt de bal met de wreef. Çakı is nu in balbezit. Çakı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Dłubis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. King bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłubis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. King wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gladiatorzy 37%, lucjo_team1 63%.
FC Gladiatorzy - lucjo_team1 1:2

48e minuut.
Stolarczyk onderschept slim de pass. Stolarczyk passt de bal met de wreef. Binz probeert naar een medespeler te passen. Çakı rent richting de bal. Çakı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - lucjo_team1 1:3

51e minuut.
Almási verovert de bal door een tackle van achteren. Key geeft de bal voor. Bourbon kopt de bal weg. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czerbniak is nu in balbezit. Vrážník legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Czerbniak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. King kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Horodinca bokst de bal weg.

53e minuut.
Bădălan probeert naar een medespeler te passen. Czerbniak rent richting de bal. Maguinho is nu in balbezit. Czerbniak onderschept slim de pass. Czerbniak draait met de bal, schiet en ... Horodinca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Candela trapt de bal weg van het doel. Timglas kopt de bal weg. Barriomartín geeft een lange en hoge pass. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak draait met de bal, schiet en ... Horodinca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. King onderschept slim de pass. King haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - lucjo_team1 2:3

58e minuut.
Bourbon speelt de bal door. Bădălan is nu in balbezit. Bădălan probeert naar een medespeler te passen. Czerbniak rent richting de bal. Czerbniak haalt uit met een fantastische trap. Horodinca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Binz speelt de bal door. Ochucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourbon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bourbon krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Garjelea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Böshans rent richting de bal. Böshans probeert naar een medespeler te passen. Czerbniak rent richting de bal. Czerbniak draait met de bal, schiet en ... Horodinca bokst de bal weg. Klungelig pakt Candela de bal. King rent richting de bal. King haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gladiatorzy - lucjo_team1 3:3

71e minuut.
Böshans met een snelle inworp. King rent richting de bal. Dłubis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! King is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. King legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - lucjo_team1 4:3

73e minuut.
Almási rent richting de bal. Almási geeft de bal voor. Miano heeft problemen om de bal te vangen. Stolarczyk rent richting de bal. Stolarczyk draait met de bal, schiet en ... Prokopowicz bokst de bal weg.

79e minuut.
Key speelt de bal door. Böshans is nu in balbezit. Böshans geeft een lange en hoge pass. Czerbniak rent richting de bal. Czerbniak haalt uit met een fantastische trap. Horodinca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - lucjo_team1 5:3

86e minuut.
Miano bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarczyk onderschept slim de pass. Stolarczyk passt de bal met de wreef. Çakı is nu in balbezit. Çakı haalt uit met een fantastische trap. Prokopowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Stolarczyk met een snelle inworp. Binz probeert naar een medespeler te passen. Ochucki is nu in balbezit. Ochucki draait met de bal, schiet en ... Prokopowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gladiatorzy 49%, lucjo_team1 51%.
FC Gladiatorzy - lucjo_team1 5:3