Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gladiatorzy WKS 1911 Włocławek
G-G Tactiek liga 5-3-2
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
69.1 gemiddelde waardering 56.9
formidabel Schieten solide
uitmuntend Passen solide
formidabel Verdedigen formidabel


1e minuut.
Danielewicz probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Hải rent richting de bal. Barriomartín schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barriomartín krijgt een gele kaart. Hoàng Hải wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hoàng Hải kan niet meer verder spelen. Faguian komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Faguian is nu in balbezit. Key verovert de bal door een tackle van achteren. Key speelt de bal door. King is nu in balbezit. King schiet op doel. Nigoiţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Miano probeert naar een medespeler te passen. Maffioli speelt de bal door. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak draait met de bal, schiet en ... Nigoiţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - WKS 1911 Włocławek 1:0

34e minuut.
Purcaru rent richting de bal. Purcaru passt de bal zonder na te denken. Grković rent richting de bal. Grković draait met de bal, schiet en ... Prokopowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gladiatorzy - WKS 1911 Włocławek 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gladiatorzy 34%, WKS 1911 Włocławek 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gladiatorzy - WKS 1911 Włocławek 1:1

65e minuut.
Maffioli met een sublieme pass. Daar is Czerbniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copită legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Czerbniak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. King kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Nigoiţă bokst de bal weg.

66e minuut.
Barriomartín is nu in balbezit. Barriomartín passt de bal zonder na te denken. Maffioli speelt de bal door. Daar is Czerbniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerbniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Böshans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böshans geeft de bal voor. Zmyślony is nu in balbezit. Czerbniak onderschept slim de pass. Czerbniak draait met de bal, schiet en ... Nigoiţă bokst de bal weg.

81e minuut.
Reich onderschept slim de pass. Reich geeft de bal voor. Klungelig pakt Grković de bal. Grković haalt uit met een fantastische trap. Prokopowicz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Zmyślony geeft de bal voor. Inworp. Maffioli met een snelle inworp. Czerbniak rent richting de bal. Czerbniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gladiatorzy 31%, WKS 1911 Włocławek 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gladiatorzy - WKS 1911 Włocławek 1:1