Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lucjo_team1 Chelsea Londyn Iskrzynia
test Tactiek Lukaku
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 20
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
58.8 gemiddelde waardering 69.4
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Nonchev verovert de bal door een tackle van achteren. Nonchev geeft een lange en hoge pass. Sundaramoorthy is nu in balbezit. Sundaramoorthy haalt uit met een fantastische trap. Horodinca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:1

7e minuut.
Suurhans geeft een hoge lob. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ochucki zijn tegenspeler op de grond. Ochucki krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Deglavs is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nonchev met een snel genomen vrije trap. Deglavs heeft problemen om de bal te vangen. Laukas met een sublieme pass. Sundaravej rent richting de bal. Sundaravej schiet op doel. De bal raakt de paal. Horodinca probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Laukas is nu in balbezit. Laukas passt de bal met de wreef. Sundaramoorthy is nu in balbezit. Sundaramoorthy schiet op doel. Horodinca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:2

13e minuut.
Stolarczyk geeft een hoge lob. de Kler bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı verovert de bal door een tackle van achteren. Çakı schiet op doel. Pytlak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - Chelsea Londyn Iskrzynia 1:2

14e minuut.
Deglavs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laukas is nu in balbezit. Laukas met een sublieme pass. Sundaramoorthy is nu in balbezit. Sundaramoorthy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - Chelsea Londyn Iskrzynia 1:3

18e minuut.
Sundaramoorthy rent richting de bal. Maguinho probeert naar een medespeler te passen. Candela rent richting de bal. Deglavs onderschept slim de pass. Deglavs haalt uit met een fantastische trap. Horodinca bokst de bal weg. Paal!

20e minuut.
Deglavs rent richting de bal. Dłubis bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs verovert de bal door een tackle van achteren. Deglavs geeft de bal voor. Sundaramoorthy krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Candela de bal. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Candela maakt een afschuwelijke overtreding. Candela krijgt een gele kaart. Deglavs is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Deglavs neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ochucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochucki geeft de bal voor. de Kler bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı onderschept slim de pass. Çakı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Sundaramoorthy rent richting de bal. Dłubis begaat een overtreding. Sundaramoorthy raakt geblesseerd tijdens het duel. Wander komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lucjo_team1 57%, Chelsea Londyn Iskrzynia 43%.
lucjo_team1 - Chelsea Londyn Iskrzynia 1:3

46e minuut.
Chraniotis komt het veld opgelopen. Leht komt het veld opgelopen. Cabrera komt het veld opgelopen.

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sundaramoorthy stond buitenspel. Maguinho neemt vlug de vrije trap. Garjelea is nu in balbezit. Çakı is nu in balbezit. Çakı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ochucki verovert de bal door een tackle van achteren. Ochucki geeft een lange en hoge pass. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea schiet op doel. Pytlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Binz heeft problemen om de bal te vangen. Binz geeft de bal voor. Garjelea rent richting de bal. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. Pytlak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - Chelsea Londyn Iskrzynia 2:3

55e minuut.
Nonchev probeert naar een medespeler te passen. Sundaramoorthy rent richting de bal. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundaramoorthy rent richting de bal. Sundaramoorthy draait met de bal, schiet en ... Horodinca bokst de bal weg. Klungelig pakt Maguinho de bal. Wander is nu in balbezit. Wander schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - Chelsea Londyn Iskrzynia 2:4

57e minuut.
Ochucki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cabrera de bal. Leht bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs onderschept slim de pass. Deglavs haalt uit met een fantastische trap. Horodinca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Buitenspel voor Binz. Goede buitenspelval van de verdediging. Sarnowski komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Sundaramoorthy rent richting de bal. Maguinho onderschept slim de pass. Laukas verovert de bal door een tackle van achteren. Laukas draait met de bal, schiet en ... Horodinca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - Chelsea Londyn Iskrzynia 2:5

63e minuut.
Oliver zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laukas is nu in balbezit. Laukas passt de bal in één keer door. Wander is nu in balbezit. Wander draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver geeft een lange en hoge pass. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - Chelsea Londyn Iskrzynia 2:6

68e minuut.
Binz is nu in balbezit. Binz passt de bal in één keer door. Garjelea rent richting de bal. Garjelea schiet op doel. Pytlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - Chelsea Londyn Iskrzynia 3:6

71e minuut.
Wander controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Maguinho neemt vlug de vrije trap. Garjelea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jelves geeft een hoge lob. Wander kopt de bal weg. Horodinca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Ochucki passt de bal met de wreef. Cabrera heeft problemen om de bal te vangen. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs haalt uit met een fantastische trap. Horodinca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - Chelsea Londyn Iskrzynia 3:7

77e minuut.
Ochucki geeft een lange en hoge pass. Çakı is nu in balbezit. Çakı passt de bal met de wreef. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. Pytlak bokst de bal weg.

79e minuut.
Deglavs rent richting de bal. Cabrera begaat een overtreding. Deglavs raakt geblesseerd tijdens het duel. Nikitaras komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Wander kopt de bal weg. Laukas rent richting de bal. Laukas passt de bal met de wreef. Daar is Deglavs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deglavs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Horodinca trapt de bal weg van het doel. Nikitaras is nu in balbezit. Binz maakt een afschuwelijke overtreding. Nikitaras raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nikitaras kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lucjo_team1 56%, Chelsea Londyn Iskrzynia 44%.
lucjo_team1 - Chelsea Londyn Iskrzynia 3:7