Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Londyn Iskrzynia lucjo_team1
Lukaku Tactiek test
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
33 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
12 Buitenspel 1
71.7 gemiddelde waardering 57.5
outstanding Schieten good
formidable Passen very good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
de Kler onderschept slim de pass. de Kler geeft een lange en hoge pass. Maguinho is nu in balbezit. Deglavs onderschept slim de pass. Deglavs schiet op doel. Horodinca bokst de bal weg. Sundaramoorthy rent richting de bal. Sundaramoorthy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - lucjo_team1 1:0

4e minuut.
Suurhans heeft problemen om de bal te vangen. Suurhans geeft de bal voor. Daar is Candela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs draait met de bal, schiet en ... Horodinca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kler verovert de bal door een tackle van achteren. de Kler geeft een lange en hoge pass. Wander is nu in balbezit. Wander draait met de bal, schiet en ... Horodinca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vrážník rent richting de bal. Wander onderschept slim de pass. Wander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - lucjo_team1 2:0

10e minuut.
Sundaramoorthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dłubis. Deglavs raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Laukas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Dłubis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Laukas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sundaramoorthy springt en kopt de bal. Horodinca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
de Kler geeft de bal voor. Çakı probeert de bal aan de voet te houden. Sundaramoorthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Laukas rent richting de bal. Laukas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - lucjo_team1 3:0

15e minuut.
Laukas met een sublieme pass. Wander is nu in balbezit. Maguinho maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Maguinho naar de kleedkamers voor een vroege douche.

22e minuut.
Wander kopt de bal weg. Sundaramoorthy rent richting de bal. Sundaramoorthy passt de bal in één keer door. Deglavs rent richting de bal. Deglavs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Çakı passt de bal met de wreef. Stolarczyk is nu in balbezit. Stolarczyk passt de bal zonder na te denken. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - lucjo_team1 3:1

29e minuut.
Radian kopt de bal weg. Laukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Laukas geeft de bal voor. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Laukas zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sundaramoorthy krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - lucjo_team1 4:1

31e minuut.
Radian is nu in balbezit. Radian geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Candela de bal. Deglavs rent richting de bal. Deglavs draait met de bal, schiet en ... Horodinca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
de Kler geeft een hoge lob. Sundaramoorthy rent richting de bal. Laukas rent richting de bal. Laukas haalt uit met een fantastische trap. Horodinca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - lucjo_team1 5:1

34e minuut.
Stolarczyk passt de bal zonder na te denken. Wasil is nu in balbezit. Wander verovert de bal door een tackle van achteren. Wander draait met de bal, schiet en ... Horodinca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - lucjo_team1 6:1

36e minuut.
Oliver geeft de bal voor. Deglavs is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Candela ... Strafschop! Candela krijgt een gele kaart. Deglavs raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sundaramoorthy neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal. Sundaramoorthy rent richting de bal. Sundaramoorthy schiet op doel. Horodinca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Fică rent richting de bal. Fică geeft de bal voor. Wander kopt de bal weg. Sundaramoorthy is nu in balbezit. Sundaramoorthy draait met de bal, schiet en ... Horodinca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - lucjo_team1 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Londyn Iskrzynia 36%, lucjo_team1 64%.
Chelsea Londyn Iskrzynia - lucjo_team1 7:1

51e minuut.
de Kler neemt vlug de vrije trap. Deglavs kopt de bal weg. Laukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Laukas draait met de bal, schiet en ... Horodinca probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Oliver geeft een hoge lob. Radian geeft een hoge lob. Sundaramoorthy probeert de bal met de borst te controleren. Sundaramoorthy draait met de bal, schiet en ... Horodinca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - lucjo_team1 8:1

58e minuut.
Dłubis neemt vlug de vrije trap. Radian geeft de bal voor. Deglavs rent richting de bal. Deglavs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - lucjo_team1 9:1

61e minuut.
Wander geeft een hoge lob. Candela rent richting de bal. Sundaramoorthy onderschept slim de pass. Sundaramoorthy schiet op doel. Horodinca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Dłubis probeert naar een medespeler te passen. Ochucki geeft een hoge lob. Nonchev geeft een hoge lob. Deglavs rent richting de bal. Deglavs haalt uit met een fantastische trap. Horodinca bokst de bal weg. Sundaramoorthy rent richting de bal. Sundaramoorthy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - lucjo_team1 10:1

71e minuut.
Sundaramoorthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Laukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Laukas passt de bal in één keer door. Deglavs rent richting de bal. Deglavs haalt uit met een fantastische trap. Horodinca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Buitenspel voor Sundaramoorthy. Goede buitenspelval van de verdediging. Sarnowski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Nonchev met een sublieme pass. Ochucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochucki probeert naar een medespeler te passen. de Kler bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ochucki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Garjelea maakt een snoekduik en kopt de bal. Pytlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Vrážník bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander verovert de bal door een tackle van achteren. Wasil bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander onderschept slim de pass. Wander haalt uit met een fantastische trap. Horodinca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vrážník heeft problemen om de bal te vangen. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander is nu in balbezit. Wander schiet op doel. Horodinca bokst de bal weg. Dłubis heeft problemen om de bal te vangen. Deglavs is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - lucjo_team1 11:1

79e minuut.
Laukas met een sublieme pass. Suurhans bereikt de bal nog maar net als eerste. Suurhans passt de bal zonder na te denken. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Deglavs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dłubis onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Laukas neemt de hoekschop. Deglavs krijgt zijn hoofd ertegen. Horodinca bokst de bal weg. Wander rent richting de bal. Wander draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - lucjo_team1 12:1

88e minuut.
Suurhans geeft een lange en hoge pass. Wander kopt de bal weg. Sundaramoorthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundaramoorthy draait met de bal, schiet en ... Horodinca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Londyn Iskrzynia - lucjo_team1 13:1

90e minuut.
Deglavs kan de bal niet met de borst controleren. Sundaramoorthy is nu in balbezit. Sundaramoorthy passt de bal met de wreef. Deglavs rent richting de bal. Deglavs schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Londyn Iskrzynia 36%, lucjo_team1 64%.
Chelsea Londyn Iskrzynia - lucjo_team1 13:1