Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GB Packers WKS 1911 Włocławek
ekstraNapad Tactiek liga 5-3-2
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 6
63.9 gemiddelde waardering 57.6
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Evers rent richting de bal. Evers speelt de bal door. Daar is Zmyślony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evers bereikt de bal nog maar net als eerste. Evers geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Wultański neemt de hoekschop. Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyos geeft een lange en hoge pass. Evers springt en kopt de bal. Nigoiţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GB Packers - WKS 1911 Włocławek 1:0

12e minuut.
Wultański geeft een lange en hoge pass. Wągiel rent richting de bal. Kocisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wągiel haalt uit met een fantastische trap. Nigoiţă bokst de bal weg.

21e minuut.
Latynowicz met de inworp. Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornáček verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hải draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Latynowicz met de inworp. Hornáček probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Hải is nu in balbezit. Hoàng Hải draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Galindo de bal onder controle te krijgen. Fogar bokst de bal weg.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hoyos neemt de hoekschop. Kocisz kopt de bal weg. Wągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wągiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GB Packers - WKS 1911 Włocławek 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GB Packers 39%, WKS 1911 Włocławek 61%.
GB Packers - WKS 1911 Włocławek 2:0

58e minuut.
Drzewosz passt de bal zonder na te denken. Hoyos is nu in balbezit. Hoyos passt de bal in één keer door. Kocisz rent richting de bal. Kocisz draait met de bal, schiet en ... Nigoiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Daar is Drzewosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drzewosz geeft een lange en hoge pass. Wągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wągiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GB Packers - WKS 1911 Włocławek 3:0

61e minuut.
Połubiński geeft een lange en hoge pass. Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyos passt de bal met de wreef. Wultański geeft de bal voor. Wągiel krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Daar is Möring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wągiel is nu in balbezit. Möring legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wągiel raakt geblesseerd tijdens het duel. Wągiel legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Nigoiţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Copită verovert de bal door een tackle van achteren. Drzewosz onderschept slim de pass. Drzewosz passt de bal in één keer door. Evers heeft problemen om de bal te vangen. Evers schiet op doel. Nigoiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Kocisz geeft een lange en hoge pass. Copită is nu in balbezit. Copită geeft een hoge lob. Hoàng Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hải schiet op doel. Fogar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Kocisz kopt de bal weg. Evers is nu in balbezit. Copită maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Copită moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Copită schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

88e minuut.
Lantzos verovert de bal door een tackle van achteren. Galindo verovert de bal door een tackle van achteren. Galindo geeft de bal voor. Evers bereikt de bal nog maar net als eerste. Evers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GB Packers 42%, WKS 1911 Włocławek 58%.
GB Packers - WKS 1911 Włocławek 3:0