Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS 1911 Włocławek GB Packers
liga 5-3-2 Tactiek ekstraNapad
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
58.4 gemiddelde waardering 63.7
solid Schieten formidable
very good Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


24e minuut.
Hoyos geeft de bal voor. Wągiel kopt de bal weg. Kocisz is nu in balbezit. Kocisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS 1911 Włocławek - GB Packers 0:1

39e minuut.
Drzewosz geeft een lange en hoge pass. Reich kopt de bal weg. Hornáček heeft problemen om de bal te vangen. Wągiel is nu in balbezit. Wągiel draait met de bal, schiet en ... Nigoiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS 1911 Włocławek 59%, GB Packers 41%.
WKS 1911 Włocławek - GB Packers 0:1

51e minuut.
Połubiński speelt de bal door. Hoyos rent richting de bal. Hoyos passt de bal in één keer door. Kocisz rent richting de bal. Kocisz haalt uit met een fantastische trap. Nigoiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Purcaru rent richting de bal. Gredstig verovert de bal door een tackle van achteren. Gredstig geeft een hoge lob. Evers is nu in balbezit. Evers draait met de bal, schiet en ... Nigoiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Hoàng Hải kopt de bal weg. Turacı rent richting de bal. Połubiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Turacı raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoàng Hải neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Fogar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WKS 1911 Włocławek - GB Packers 1:1

57e minuut.
Hoyos is nu in balbezit. Hoyos passt de bal in één keer door. Wągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocisz is nu in balbezit. Kocisz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Fafik kopt de bal weg. Wultański rent richting de bal. Latynowicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Latynowicz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Wultański raakt geblesseerd tijdens het duel. Drzewosz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hoyos kopt de bal weg. Kocisz is nu in balbezit. Kocisz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Hoàng Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Hải passt de bal in één keer door. Turacı controleert de bal met de borst. Turacı geeft een hoge lob. Grković krijgt zijn hoofd ertegen. Fogar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Reich is nu in balbezit. Reich geeft de bal voor. Hoyos is nu in balbezit. Hoyos geeft een lange en hoge pass. Evers krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hornáček rent richting de bal. Hornáček met een sublieme pass. Turacı is nu in balbezit. Turacı geeft een lange en hoge pass. Hoàng Hải is nu in balbezit. Fogar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Fafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafik geeft een lange en hoge pass. Wągiel kopt de bal weg. Evers bereikt de bal nog maar net als eerste. Evers schiet op doel. Nigoiţă bokst de bal weg. Kocisz is nu in balbezit. Kocisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS 1911 Włocławek - GB Packers 1:2

74e minuut.
Daar is Turacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turacı probeert naar een medespeler te passen. Hornáček rent richting de bal. Hornáček schiet op doel. Purcaru krijgt zijn hoofd ertegen. Fogar bokst de bal weg.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wultański met een snelle inworp. Hoyos is nu in balbezit. Hoyos geeft een lange en hoge pass. Evers springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Fafik kopt de bal weg. Purcaru is nu in balbezit. Gredstig tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gredstig krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS 1911 Włocławek 55%, GB Packers 45%.
WKS 1911 Włocławek - GB Packers 1:2