Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elektromechatronicy FC Gladiatorzy
testowa1.5.4.1g Tactiek G-G
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
16 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
67.2 gemiddelde waardering 67.5
very good Schieten formidable
formidable Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Maffioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffioli passt de bal in één keer door. Böshans bereikt de bal nog maar net als eerste. Böshans geeft een lange en hoge pass. Czerbniak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Drwal met een snelle inworp. Polechoński is nu in balbezit. Polechoński passt de bal met de wreef. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Schipka probeert naar een medespeler te passen. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriomartín bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea verovert de bal door een tackle van achteren. Mircea draait met de bal, schiet en ... Prokopowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drwal rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Maffioli heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Schipka met de inworp. Drwal bereikt de bal nog maar net als eerste. Drwal geeft de bal voor. Prokopowicz bokst de bal weg.

11e minuut.
Daar is Rasquilha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Miano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea verovert de bal door een tackle van achteren. Mircea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - FC Gladiatorzy 1:0

13e minuut.
King rent richting de bal. King passt de bal zonder na te denken. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak haalt uit met een fantastische trap. Gerault probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elektromechatronicy - FC Gladiatorzy 1:1

19e minuut.
Rasquilha kopt de bal weg. Drwal is nu in balbezit. Rasquilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasquilha heeft problemen om de bal te vangen. Rasquilha schiet op doel. Prokopowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Inworp. Almási met een snelle inworp. Böshans geeft een lange en hoge pass. Czerbniak kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Veeber de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Polechoński is nu in balbezit. Schipka speelt de bal door. Rasquilha is nu in balbezit. Rasquilha geeft de bal voor. Mircea springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - FC Gladiatorzy 2:1

24e minuut.
Miano heeft problemen om de bal te vangen. Mircea verovert de bal door een tackle van achteren. Timglas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mircea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rasquilha kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Prokopowicz bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Polechoński probeert naar een medespeler te passen. Drwal heeft problemen om de bal te vangen. Drwal met een sublieme pass. Rasquilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasquilha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Czerbniak passt de bal in één keer door. King is nu in balbezit. Olăroiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Olăroiu krijgt een gele kaart. King is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. King neemt zijn aanloop. Gerault verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elektromechatronicy - FC Gladiatorzy 2:2

34e minuut.
Bourbon probeert naar een medespeler te passen. Böshans is nu in balbezit. Böshans speelt de bal door. King is nu in balbezit. King haalt uit met een fantastische trap. Gerault kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czerbniak heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - FC Gladiatorzy 2:3

37e minuut.
O`Brien onderschept slim de pass. O`Brien geeft de bal voor. Böshans bereikt de bal nog maar net als eerste. Böshans geeft een hoge lob. Czerbniak springt en kopt de bal. Gerault probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elektromechatronicy 49%, FC Gladiatorzy 51%.
Elektromechatronicy - FC Gladiatorzy 2:3

47e minuut.
Olăroiu geeft de bal voor. Böshans bereikt de bal nog maar net als eerste. Böshans geeft de bal voor. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Subocz geeft een lange en hoge pass. Key is nu in balbezit. Drwal verovert de bal door een tackle van achteren. Drwal haalt uit met een fantastische trap. Prokopowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elektromechatronicy - FC Gladiatorzy 3:3

63e minuut.
Drwal rent richting de bal. Drwal met een sublieme pass. Rasquilha is nu in balbezit. Rasquilha schiet op doel. Prokopowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elektromechatronicy - FC Gladiatorzy 4:3

66e minuut.
Böshans speelt de bal door. Veeber is nu in balbezit. King verovert de bal door een tackle van achteren. King draait met de bal, schiet en ... Gerault probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elektromechatronicy - FC Gladiatorzy 4:4

70e minuut.
Almási is nu in balbezit. Almási speelt de bal door. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King haalt uit met een fantastische trap. Gerault maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elektromechatronicy 64%, FC Gladiatorzy 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elektromechatronicy - FC Gladiatorzy 4:4