Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Trzystu Chelsea Londyn Iskrzynia
moja Tactiek Lukaku
51% Balbezit 49%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 70.9
good Schieten outstanding
solid Passen formidable
adequate Verdedigen formidable


2e minuut.
Oliver passt de bal in één keer door. Laukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Laukas passt de bal zonder na te denken. Sundaramoorthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundaramoorthy haalt uit met een fantastische trap. Paoloni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Zsiborás bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonchev verovert de bal door een tackle van achteren. Havriciuc rent richting de bal. Nonchev verovert de bal door een tackle van achteren. Nonchev geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Sundaramoorthy springt en kopt de bal. Paoloni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sundaramoorthy is nu in balbezit. Kopacz verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Doeltrap. Paoloni met een harde bal richting middenveld. Oliver kopt de bal weg. Sundaravej is nu in balbezit. Sundaravej schiet op doel. Paoloni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Sundaravej onderschept slim de pass. Le Gall tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sundaravej is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laukas met een snel genomen vrije trap. Sundaramoorthy krijgt zijn hoofd ertegen. Paoloni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Trzystu - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:1

10e minuut.
Laukas met een sublieme pass. Deglavs rent richting de bal. Deglavs passt de bal met de wreef. Sundaramoorthy is nu in balbezit. Sundaramoorthy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nonchev probeert naar een medespeler te passen. Sundaravej bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundaravej passt de bal in één keer door. Sundaramoorthy rent richting de bal. Sundaramoorthy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Trzystu - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:2

16e minuut.
Laukas met een sublieme pass. Deglavs is nu in balbezit. Laukas rent richting de bal. Laukas schiet op doel. Paoloni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Trzystu - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:3

20e minuut.
Klungelig pakt Deglavs de bal. Deglavs probeert naar een medespeler te passen. Laukas probeert naar een medespeler te passen. Sundaravej is nu in balbezit. Sundaravej draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paoloni trapt de bal weg van het doel. Laukas kopt de bal weg. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Laukas onderschept slim de pass. Laukas speelt de bal door. Sundaravej bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundaravej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Trzystu - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:4

29e minuut.
Sundaramoorthy verovert de bal door een tackle van achteren. Laukas is nu in balbezit. Deglavs rent richting de bal. Deglavs draait met de bal, schiet en ... Paoloni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Trzystu - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:5

30e minuut.
Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs passt de bal met de wreef. Sundaramoorthy is nu in balbezit. Sundaramoorthy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Trzystu - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:6

41e minuut.
Deglavs speelt de bal door. Laukas rent richting de bal. Laukas passt de bal in één keer door. Sundaramoorthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundaramoorthy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Trzystu - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:7

45e minuut.
Doeltrap. Wander komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Havriciuc rent richting de bal. Deglavs onderschept slim de pass. Laukas speelt de bal door. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Trzystu 81%, Chelsea Londyn Iskrzynia 19%.
KS Trzystu - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:7

49e minuut.
Doeltrap. Pazura komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Daar is Le Gall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laukas is nu in balbezit. Laukas speelt de bal door. Deglavs rent richting de bal. Deglavs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Deglavs is nu in balbezit. Buciński onderschept slim de pass. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundaramoorthy rent richting de bal. Sundaramoorthy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Huy Phong heeft problemen om de bal te vangen. Laukas geeft een lange en hoge pass. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs haalt uit met een fantastische trap. Paoloni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Trzystu - Chelsea Londyn Iskrzynia 0:8

58e minuut.
Suurhans bereikt de bal nog maar net als eerste. Žerajić geeft de bal voor. Bodrogi is nu in balbezit. Bodrogi draait met de bal, schiet en ... Pytlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Trzystu - Chelsea Londyn Iskrzynia 1:8

59e minuut.
Deglavs rent richting de bal. Deglavs passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wander de bal. Wander draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Trzystu - Chelsea Londyn Iskrzynia 1:9

61e minuut.
Daar is Le Gall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliver rent richting de bal. Oliver speelt de bal door. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander schiet op doel. Paoloni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Suurhans geeft een lange en hoge pass. Kopacz heeft problemen om de bal te vangen. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander draait met de bal, schiet en ... Paoloni probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Trzystu - Chelsea Londyn Iskrzynia 1:10

71e minuut.
Buitenspel voor Bădescu. Goede buitenspelval van de verdediging. Sarnowski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kopacz speelt de bal door. Pazura speelt de bal door. Sarnowski met een sublieme pass. Wander rent richting de bal. Wander haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
de Kler maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sundaramoorthy kopt de bal weg. Wander rent richting de bal. Wander haalt uit met een fantastische trap. Paoloni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Trzystu - Chelsea Londyn Iskrzynia 1:11

78e minuut.
Doeltrap. Jelves komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Zsiborás is nu in balbezit. Sarnowski onderschept slim de pass. Sarnowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sundaramoorthy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sundaramoorthy draait met de bal, schiet en ... Paoloni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Wander de bal. Wander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Trzystu - Chelsea Londyn Iskrzynia 1:12

84e minuut.
Jelves passt de bal zonder na te denken. Laukas is nu in balbezit. Laukas passt de bal zonder na te denken. Wander rent richting de bal. Wander haalt uit met een fantastische trap. Paoloni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Inworp. Laukas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sundaramoorthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundaramoorthy geeft een lange en hoge pass. Wander springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Trzystu 78%, Chelsea Londyn Iskrzynia 22%.
KS Trzystu - Chelsea Londyn Iskrzynia 1:12