Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lucjo_team1 Los Blancos C.F
test Tactiek freedom
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
62 gemiddelde waardering 52.3
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Ochucki passt de bal met de wreef. Stolarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarczyk passt de bal zonder na te denken. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. Arana bokst de bal weg. Çakı is nu in balbezit. Çakı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - Los Blancos C.F 1:0

9e minuut.
Dominikowski onderschept slim de pass. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stolarczyk neemt de hoekschop. Garjelea krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Dominikowski geeft de bal voor. Inworp. Stolarczyk met de inworp. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - Los Blancos C.F 2:0

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Wasil de bal onder controle te krijgen. Ochucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochucki passt de bal met de wreef. Garjelea rent richting de bal. Garjelea schiet op doel. Arana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - Los Blancos C.F 3:0

25e minuut.
Maguinho passt de bal zonder na te denken. Ochucki probeert naar een medespeler te passen. Garjelea rent richting de bal. Çakı is nu in balbezit. Çakı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Stolarczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mališ is nu in balbezit. Mališ passt de bal met de wreef. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Candela onderschept slim de pass. Candela geeft een hoge lob. Inworp. Livre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mătrăgună geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Garjelea is nu in balbezit. Lorenz probeert naar een medespeler te passen. Mališ speelt de bal door. Garjelea is nu in balbezit. Garjelea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lucjo_team1 32%, Los Blancos C.F 68%.
lucjo_team1 - Los Blancos C.F 3:0

53e minuut.
Solecki kopt de bal weg. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski geeft een lange en hoge pass. Giszka rent richting de bal. Giszka haalt uit met een fantastische trap. Horodinca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Çakı kopt de bal weg. Garjelea is nu in balbezit. Heavy is nu in balbezit. Garjelea onderschept slim de pass. Garjelea draait met de bal, schiet en ... Arana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı geeft de bal voor. Arana werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Garjelea rent richting de bal. Garjelea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - Los Blancos C.F 4:0

65e minuut.
Livre geeft een lange en hoge pass. Giszka is nu in balbezit. Maguinho probeert naar een medespeler te passen. Giszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Giszka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bermudo kopt de bal weg. Ochucki is nu in balbezit. Ochucki passt de bal zonder na te denken. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Stolarczyk rent richting de bal. Stolarczyk passt de bal in één keer door. Heavy rent richting de bal. Çakı verovert de bal door een tackle van achteren. Çakı haalt uit met een fantastische trap. Arana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Stolarczyk is nu in balbezit. Stolarczyk probeert naar een medespeler te passen. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Çakı de bal. Çakı draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea schiet op doel. Arana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - Los Blancos C.F 5:0

87e minuut.
Mališ heeft problemen om de bal te vangen. Mališ speelt de bal door. Dominikowski onderschept slim de pass. Daar is Çakı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çakı draait met de bal, schiet en ... Paal! Arana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lucjo_team1 27%, Los Blancos C.F 73%.
lucjo_team1 - Los Blancos C.F 5:0