Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKS STAL MIELEC. FC Batalion Lublin
nowa Tactiek def-mid
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
50.6 gemiddelde waardering 65.7
goed Schieten wonderbaarlijk
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Pęchecki is nu in balbezit. İskender verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chiến neemt de hoekschop. İskender maakt een snoekduik en kopt de bal. Calvo bokst de bal weg.

14e minuut.
Dyluś rent richting de bal. Dyluś met een sublieme pass. Grzonkowski rent richting de bal. Grzonkowski geeft een lange en hoge pass. Łagódka maakt een snoekduik en kopt de bal. Sučević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC. - FC Batalion Lublin 0:1

19e minuut.
Klungelig pakt Toma de bal. Hordyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonkowski schiet op doel. Sučević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC. - FC Batalion Lublin 0:2

20e minuut.
Dyluś rent richting de bal. Dyluś geeft de bal voor. Łagódka kopt de bal weg. Hordyński rent richting de bal. Hordyński draait met de bal, schiet en ... Sučević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grzonkowski is nu in balbezit. Grzonkowski geeft een hoge lob. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC. - FC Batalion Lublin 0:3

25e minuut.
Hordyński kopt de bal weg. Dullens heeft problemen om de bal te vangen. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC. - FC Batalion Lublin 0:4

40e minuut.
Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś geeft een lange en hoge pass. Filipczuk kopt de bal weg. Hordyński rent richting de bal. Hordyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC. - FC Batalion Lublin 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS STAL MIELEC. 52%, FC Batalion Lublin 48%.
FKS STAL MIELEC. - FC Batalion Lublin 0:5

60e minuut.
Chiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Dullens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiến geeft de bal voor. MacLaghlan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Woźnica rent richting de bal. Woźnica passt de bal met de wreef. Pęchecki geeft een lange en hoge pass. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Rivelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivelino passt de bal zonder na te denken. Filipczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. Sučević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC. - FC Batalion Lublin 0:6

75e minuut.
Brzozewski onderschept slim de pass. Inworp. Chiến met de inworp. Dullens geeft een lange en hoge pass. MacLaghlan krijgt zijn hoofd ertegen. Calvo bokst de bal weg.

79e minuut.
Dullens rent richting de bal. Filipczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Filipczuk passt de bal in één keer door. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka geeft een lange en hoge pass. Sučević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hordyński is nu in balbezit. Hordyński haalt uit met een fantastische trap. Sučević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Brzozewski geeft de bal voor. Daar is Marssoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hordyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC. - FC Batalion Lublin 0:7

84e minuut.
Łagódka heeft problemen om de bal te vangen. Łagódka met een sublieme pass. Hordyński rent richting de bal. Hordyński draait met de bal, schiet en ... Sučević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC. - FC Batalion Lublin 0:8

85e minuut.
Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś geeft een lange en hoge pass. Marssoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordyński verovert de bal door een tackle van achteren. Hordyński schiet op doel. Sučević bokst de bal weg.

90e minuut.
Łagódka speelt de bal door. Hordyński rent richting de bal. Grzonkowski is nu in balbezit. Grzonkowski draait met de bal, schiet en ... Sučević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC. - FC Batalion Lublin 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS STAL MIELEC. 56%, FC Batalion Lublin 44%.
FKS STAL MIELEC. - FC Batalion Lublin 0:9