Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UKS Kania Gostyń FKS STAL MIELEC.
Magia22 Tactiek nowa
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
26.6 gemiddelde waardering 52.5
poor Schieten excellent
weak Passen solid
average Verdedigen good


1e minuut.
Wojciulewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Tetwin de bal. İskender begaat een overtreding. İskender krijgt een gele kaart.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Tetwin stond buitenspel. Marssoni neemt vlug de vrije trap. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Marante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - FKS STAL MIELEC. 0:1

3e minuut.
Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc passt de bal met de wreef. Marante rent richting de bal. Klungelig pakt Marante de bal. Marante schiet op doel. Chun Yip bokst de bal weg.

5e minuut.
Marante is nu in balbezit. Szymaniak rent richting de bal. Szymaniak passt de bal zonder na te denken. Marante rent richting de bal. Marante draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Chiến geeft een hoge lob. Ciubuc kopt de bal weg. Chiến probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. İskender rent richting de bal. İskender draait met de bal, schiet en ... Chun Yip verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
İskender speelt de bal door. Chiến rent richting de bal. Chiến speelt de bal door. Dullens bereikt de bal nog maar net als eerste. Dullens geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Marante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menguellet is nu in balbezit. Marante verovert de bal door een tackle van achteren. Marante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - FKS STAL MIELEC. 0:2

16e minuut.
Chun Yip trapt de bal weg van het doel. Szymaniak kopt de bal weg. Marante rent richting de bal. Marante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - FKS STAL MIELEC. 0:3

20e minuut.
Woźnica geeft een hoge lob. Chiến rent richting de bal. Chiến passt de bal zonder na te denken. İskender bereikt de bal nog maar net als eerste. İskender schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Jarzębowski speelt de bal door. Chiến bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiến passt de bal met de wreef. İskender bereikt de bal nog maar net als eerste. İskender haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - FKS STAL MIELEC. 0:4

29e minuut.
Szymaniak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ciubuc de bal. Marante rent richting de bal. Marante schiet op doel. Chun Yip probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - FKS STAL MIELEC. 0:5

31e minuut.
Jarzębowski passt de bal in één keer door. Chiến rent richting de bal. Chiến passt de bal in één keer door. İskender bereikt de bal nog maar net als eerste. İskender haalt uit met een fantastische trap. Chun Yip probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Copîriulin met een sublieme pass. Klungelig pakt Menguellet de bal. Marante rent richting de bal. Marante draait met de bal, schiet en ... Chun Yip werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Szymaniak passt de bal in één keer door. Ciubuc heeft problemen om de bal te vangen. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Marante draait met de bal, schiet en ... Chun Yip werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - FKS STAL MIELEC. 0:6

41e minuut.
Dullens onderschept slim de pass. Dullens geeft een hoge lob. Marante rent richting de bal. Marante haalt uit met een fantastische trap. Chun Yip werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pisanski geeft een hoge lob. Inworp. Chiến met de inworp. Dullens is nu in balbezit. Dullens geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Kania Gostyń 83%, FKS STAL MIELEC. 17%.
UKS Kania Gostyń - FKS STAL MIELEC. 0:6

47e minuut.
Jarzębowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chiến de bal. Chiến probeert naar een medespeler te passen. İskender rent richting de bal. İskender geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Toma is nu in balbezit. Toma geeft een lange en hoge pass. İskender rent richting de bal. İskender haalt uit met een fantastische trap. Chun Yip probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - FKS STAL MIELEC. 0:7

55e minuut.
Inworp. Szymaniak met de inworp. Jarzębowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzębowski geeft de bal voor. İskender springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - FKS STAL MIELEC. 0:8

56e minuut.
İskender met een sublieme pass. Chiến rent richting de bal. Chiến geeft de bal voor. Marante is nu in balbezit. Marante haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. İskender bereikt de bal nog maar net als eerste. İskender schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - FKS STAL MIELEC. 0:9

59e minuut.
Copîriulin onderschept slim de pass. Copîriulin passt de bal zonder na te denken. Szymaniak rent richting de bal. Szymaniak geeft een hoge lob. İskender springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - FKS STAL MIELEC. 0:10

65e minuut.
Chiến speelt de bal door. Menguellet bereikt de bal nog maar net als eerste. Marante onderschept slim de pass. Marante draait met de bal, schiet en ... Chun Yip werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - FKS STAL MIELEC. 0:11

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Copîriulin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szymaniak geeft de bal voor. Jarzębowski is nu in balbezit. Jarzębowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jarzębowski is nu in balbezit. Jarzębowski haalt uit met een fantastische trap. Chun Yip maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - FKS STAL MIELEC. 0:12

75e minuut.
Pisanski kopt de bal weg. Dullens rent richting de bal. Dullens geeft een hoge lob. Marante is nu in balbezit. Marante haalt uit met een fantastische trap. Chun Yip verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. İskender rent richting de bal. İskender haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - FKS STAL MIELEC. 0:13

79e minuut.
Dullens geeft een hoge lob. Marante is nu in balbezit. Marante passt de bal met de wreef. Klungelig pakt İskender de bal. İskender schiet op doel. Chun Yip verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Toma passt de bal zonder na te denken. Jarzębowski geeft de bal voor. İskender bereikt de bal nog maar net als eerste. İskender schiet op doel. Chun Yip probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - FKS STAL MIELEC. 0:14

83e minuut.
Dullens rent richting de bal. Dullens passt de bal in één keer door. Chiến probeert naar een medespeler te passen. İskender is nu in balbezit. İskender draait met de bal, schiet en ... Chun Yip probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Copîriulin geeft een lange en hoge pass. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Marante met een sublieme pass. Jarzębowski is nu in balbezit. Jarzębowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Kania Gostyń 71%, FKS STAL MIELEC. 29%.
UKS Kania Gostyń - FKS STAL MIELEC. 0:14