Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wronkii Gorzovia vol.2
TRALALALA Tactiek td2
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.4 gemiddelde waardering 56.3
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Kürti geeft de bal voor. Pedrosa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bagus. Bagus krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Götze is nu in balbezit. Kürti onderschept slim de pass. Kürti passt de bal met de wreef. Ðức Thành is nu in balbezit. Ðức Thành draait met de bal, schiet en ... Silverfrost probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Ramsdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Götze onderschept slim de pass. Götze speelt de bal door. Marius rent richting de bal. Marius draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Götze met de inworp. MacCartney is nu in balbezit. MacCartney passt de bal met de wreef. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - Gorzovia vol.2 0:1

22e minuut.
Piekarski met een sublieme pass. Götze is nu in balbezit. Götze passt de bal zonder na te denken. Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius schiet op doel. Wanda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Marius draait met de bal, schiet en ... Mijanović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Götze neemt de hoekschop. Marius maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Götze speelt de bal door. Borbély speelt de bal door. Neistason is nu in balbezit. Neistason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wronkii - Gorzovia vol.2 1:1

38e minuut.
Kürti speelt de bal door. Ðức Thành is nu in balbezit. Ðức Thành passt de bal zonder na te denken. Bagus rent richting de bal. Bagus draait met de bal, schiet en ... Silverfrost kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bagus is nu in balbezit. Bagus haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Neistason rent richting de bal. Neistason geeft een hoge lob. Ðức Thành kopt de bal weg. Bagus is nu in balbezit. Bagus draait met de bal, schiet en ... Silverfrost kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wronkii 55%, Gorzovia vol.2 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wronkii - Gorzovia vol.2 1:1

50e minuut.
Inworp. Tomczyk komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Tomczyk rent richting de bal. Hartwig begaat een overtreding. Tomczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. MacCartney neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Marius maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Neistason is nu in balbezit. Neistason passt de bal in één keer door. Bagus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - Gorzovia vol.2 2:1

77e minuut.
Neistason is nu in balbezit. Neistason passt de bal in één keer door. Bagus is nu in balbezit. Bagus haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wronkii - Gorzovia vol.2 3:1

80e minuut.
Kubot rent richting de bal. Hartwig begaat een overtreding. Kubot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mikuláš zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hartwig probeert de bal met de borst te controleren. Kubot is nu in balbezit. Kubot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iacobucci komt het veld opgelopen. Rojão komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Ramsdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramsdal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ramsdal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rojão rent richting de bal. Rojão geeft de bal voor. Bagus maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wronkii 55%, Gorzovia vol.2 45%.
Wronkii - Gorzovia vol.2 3:1